Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Висуваємо делегатів на Конституційні Збори України

Ми, козацька нація – українці цілого світу, громадяни України та інших держав, засновуємо державу української мрії – Третій Гетьманат. Ми робимо це шляхом Конституційних Зборів на підставі статей 5 і 69 Конституції України.
На відміну від існуючого режиму, у Третьому Гетьманаті:

• конституційною метою держави є зростання рівня культури, здоров’я та добробуту громадян, що визначається Індексом людського розвитку ООН, а також збільшення чисельності українців;

• за результати досягнення конституційної мети вище керівництво держави несе персональну відповідальність своїми майном, свободою і життям (довічне ув'язнення);

• керівники всіх рівнів збагачуються лише разом з людьми, якими вони керують; власність, отримана шляхом зубожіння суспільства, є ганебною і підлягає поверненню без строку давності;

• керівники контрольних та судових органів всіх рівнів обираються народом і несуть персональну відповідальність за виконання своєї роботи власними майном і свободою.

Ми, козацька нація, визначаємо такі Правила проведення Конституційних Зборів України (далі – Зборів) і заснування Третього Гетьманату (далі – ТГ):

1. Делегата на Збори (далі – Делегата) обирає сотня виборців – українців, яким виповнилося 18 років, незалежно від їх громадянства. Обраний Делегат отримує статус «сотник ТГ».

2. Кожний виборець, що поставив свій підпис у підписний лист з мандатом Делегату, отримує статус «засновник ТГ». Підпис дійсний лише тоді, якщо він підкріплений організаційним внеском в розмірі 100 грн. або еквівалентом в іноземній валюті за поточним курсом Нацбанку України (для закордонних громад).

3. Кожний засновник, що володіє українською мовою, може сам стати Делегатом; для цього йому треба поставити першим свій підпис у підписний лист і зібрати решту 99 підписів на свою підтримку.

4. Виборці, що зібрали хоча б 3 підписи на свою підтримку (включаючи власний підпис), мають право об’єднати зібрані ними підписи, створити сотню, дати їй назву і вибрати з поміж себе сотника, віддавши зібрані ними підписи на його підтримку. Сотником стає той, хто отримає на свою підтримку найбільше підписів. Його прізвище разом з назвою сотні вписується в підписний лист, який одночасно є мандатом.

5. Виборці, що зібрали більше 10 підписів, згідно з козацькою традицією отримують статус «ройовий ТГ» (десятник). Виборці, що пожертвували на заснування ТГ суму 1000 грн. і більше, отримують статус «почесний засновник ТГ».

6. Делегат-сотник власними силами або за допомогою ройових створює електронну копію підписного листа й передає його на CD або дискеті в регіональний штаб Оргкомітету Зборів разом з оригіналами підписів і половиною коштів організаційного внеску (друга половина піде на організацію місцевого полку ТГ). Про отримання і витрачання всіх зібраних коштів повідомляє інтернет-сайт Оргкомітету Зборів на сторінці, доступній для засновників ТГ.

7. Протягом тижня Делегат отримує наказ Голови Оргкомітету Зборів про створення сотні, штандарт із зображенням золотого Сонцебігу Третього Гетьманату та назвою сотні, а також персональні посвідчення членів сотні з зазначенням їхнього статусу: сотник, ройовий, почесний засновник, засновник. Реєстр сотні у формі електронної соціальної мережі з широкими можливостями спілкування доступний для членів сотні на інтернет-сайті Оргкомітету Зборів.

8. Сотники представляють інтереси своїх виборців на території свого населеного пункту і в місцевих органах влади. Члени сотні можуть переобрати сотника на своїх загальних зборах. Сотник, якого підтримала більшість сотні, вважається обраним після отримання ним посвідчення сотника від Голови Оргкомітету.

9. Сотники формують полковий устрій на основі 225 виборчих округів в Україні і довільної кількості округів (але не більше 225) за кордоном. Якщо на території виборчого округу є хоча б три сотники, то вони консенсусом (одноголосно) обирають з поміж себе полковника і передають під його персональну відповідальність решту 50% коштів організаційного внеску. Полковник отримує від Голови Оргкомітету Зборів посвідчення полковника і полковий прапор. Якщо в окрузі не обрано полковника, то він призначається Головою Оргкомітету Зборів. На цьому завершується перший етап Зборів.

10. Сотники полків на чолі з полковниками беруть участь у другому етапі Зборів – Великому Вічі: ухвалюють концепцію Конституції ТГ і обирають тимчасову Конституційну комісію для розробки цілісного тексту Конституції згідно з ухваленою концепцією.

11. Сотники полків на чолі з полковниками беруть участь у третьому етапі Зборів: Велике Віче ухвалює Конституцію ТГ. З цього моменту в Україні скасовується дія попередніх Конституційних актів. Велике Віче для впровадження в життя духу і букви Головного Закону із свого середовища обирає Гетьмана України, Велику Раду, що складається лише з полковників, інших визначених Конституцією вищих виборних осіб, затверджує нову державну символіку. Гетьману, згідно з Конституцією, надається право законотворення, а Великій Раді – законодавчої ініціативи. Члени уряду призначаються Гетьманом. Члени Конституційної комісії протягом 5 років не мають права займати вищі виборні посади.

12. Після обрання Гетьмана полковники реалізують політику ТГ на території своїх паланок (полкових округів) в Україні і за кордоном, несучи за це персональну відповідальність перед Гетьманом і козацьким народом – засновниками ТГ.

Завантажуй:

Мандат делегата Конституційних Зборів України (doc)

Мандат делегата Конституційних Зборів України (pdf)

Коментар до технології перезаснування держави –
Стань засновником Третього Гетьманату!


В тему:

Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях (оновлюється щоденно)

Пророцтво про Третій Гетьманат

Сонячний аеростат, або Як позбутися паразитів

Клінч, або Велика нагода

Український консенсус

2010: виходимо у Простір волі!

Нова угода снайперів

Відновлення порядку. Українська ідея третього тисячоліття.

Суперкорпорація Україна

До всесвітньої української держави-громади

Перелік статей, присвячених Третьому Гетьманату



Радіо Сенсар
РАДІО СЕНСАР. МУЗИЧНИЙ КАНАЛ:
Плеєр: 64 моно
Плеєр: 128 стерео

Браузер: 64 моно
Браузер: 128 стерео

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи