Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Show must go on

Нинішнє життя швидкозмінне та багатоподієве. Перший тур ми вже пройшли і побачили чого найбільше хоче електорат - він хоче хліба, м’яса і грошей. Він хоче дешевих кредитів та ситого спокою з пивом перед телевізором, або з шашликом на березі загидженої водойми.
Наступні три тижні до другого туру виборів в Україні будуть тижнями випаленої землі. Ані Тимошенко, ані Янукович цього разу не поступляться один одному - занадто високі ставки.

Спочатку буде слово: перемовини із кандидатами другого та третього ешелонів, брудний піар, війни компроматів, інтенсивні таємні переговори із суддями та членами виборчкомів.

Потім буде діло: ближче до розв’язки Тимошенко раптово знаходитиме бюджетні гроші на різні потреби, а Янукович розкриватиме такі "корупційні урядові схеми".

Врешті, настане день голосування - під безпрецедентно прискіпливим оком обох таборів до кожного голосу та кожного порушення. Кожна дільниця стане ареною змагань шпигунів та СМЕРШу, диверсантів та контррозвідників.

Штаби працюватимуть в цілодобовому режимі, але ця робота різнитиметься - штаб Януковича працюватиме над збільшенням розриву із Тимошенко, штаб Тимошенко працюватиме над мінімізацією розриву.

Штаб Януковича влаштує різниця від 7%, щоб унеможливити оскарження результатів виборів та легітимізувати свою перемогу у очах міжнародного товариства. Штаб Тимошенко задовольнить відставання від Януковича максимум на 3%, щоб оскаржити цю різницю в різноманітних судах і заявляти на весь світ про фальсифікації.

Другий тур продемонструє, що насправді шукачам перемоги важливий не так електорат, який їх обирає, як важелі його утримування, нарощування, а відтак, системи нападу і захисту у вирішальних судових боях.

Грубо кажучи, в другому турі у смертельній битві зійдуться велетенські, складні та багаторівневі механізми між якими опиниться Україна. В разі незначної різниці між Януковичем та Тимошенко (можливо до 5%), механізми здатні увійти в такий (в т.ч. судовий) клінч, що помаранчева революція видасться дитячою забавкою.

Судові "розбірки" можуть тривати чи не місяцями. На цьому фоні економіка України повільно скочуватиметься в прірву. Спроби помирити кандидатів будуть марними.

Врешті, після низки виснажливих круглих столів, сторони сядуть за стіл переговорів та домовляться про зміни до Конституції, про третій тур, а також одночасні парламентські та місцеві вибори. І не факт, що електорат вже обиратиме фаворитів - адже він так і не отримає обіцяного.

P.S.: А на завершення катарсис - сидітимуть Дід і Бабка, та й споглядатимуть розбите корито.

Висновок: Стань засновником Третього Гетьманату!

Ми все повернемо, а винні будуть покарані.

NO-music


Машингвери (аудіо, мр3)


В тему:

Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях (оновлюється щоденно)

2010: виходимо у Простір волі!

Український консенсус

Висуваємо делегатів на Конституційні Збори України

Грааль-2010

Сатьяграха Ганді, або Духовний фундамент громадського спротиву

Мандат делегата Конституційних Зборів України (doc)

Мандат делегата Конституційних Зборів України (pdf)

Перелік статей, присвячених Третьому Гетьманату

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи