Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ющенко був проектом нейтралізації України. Тягар скинуто. Повний вперед!

Світ:

Відхід у політичне небуття Віктора Ющенка звільняє простір для розгортання українського національно-визвольного руху. Хай живе Третій Гетьманат!
Протягом останніх 5 років ситуація з Ющенком нагадувала валізу без ручки: нести незручно, а кинути шкода. Начебто й українець, любить мед, говорить про історію, створює музеї. При цьому наполягає на розпродажі української землі, розплодив неймовірну корупцію, беззаконня і безкарність. За правління Ющенка вимерло півтора мільйони українців, ще більше втекло за кордон.

Сподівання 2004 року на швидке національне відродження пішли прахом. Завдяки Ющенку Україна так і не стала українською. Українського вовка знову посадили на ланцюг. Всі 5 років Ющенко переконував цього вовка, що він пудель.

В чому позитивний сенс правління Ющенка? Можливо, в подоланні українським народом спокуси лібералізму. Адже саме під час його президентства з’явилися слова «бидлоеліта», «толерастія» і «ліберастія», а термін «ліберальна демократія» перетворився на лайку.

У кінцевому підсумку, Ющенко був проектом нейтралізації України. Разом з ним відходять у небуття всілякі націонал-демократи, «націоналістичні» євроінтегратори, «патріотичні» ліберали та пацифісти. Розчищено простір для динамічного розгортання українського національно-визвольного руху і Великого Переходу.

Вибори-2010 скинули з наших душ тягар марних сподівань. Тепер все залежить від нас, тому події розгортатимуться швидко, енергійно, весело! Починається Реформація – тотальне оновлення українського народу, радикальне перетворення його світогляду, соціальної організації та технологічної бази. Нейтралізувати це відродження неможливо жодним псевдоукраїнським проектом. Опір з боку існуючої паразитичної системи лише підкидатиме дрова у вогонь Сонячної революції. Банзай!

NO-politics


Пісня «Банзай!» (ТНМК). Завантажити — 192 Кбіт/с — 4,56 Мб


В тему:

Держава заохочує міграцію до України і приховує її наслідки

Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях (оновлюється щоденно)

Національний Солідаризм: мета і завдання на сучасному етапі

2010: виходимо у Простір волі!

Український консенсус

Висуваємо делегатів на Конституційні Збори України

Стань засновником Третього Гетьманату!

Грааль-2010

Сатьяграха Ганді, або Духовний фундамент громадського спротиву

Межа толерантності, або що таке tolerastia

Феномен “Alien”. Нарис з соціальної паразитології

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи