Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Третій Гетьманат: від теорії до практики

Категорія:

22 січня 2010 р. в Київському «Будинку кіно» офіційно проголошено початок формування сотенно-полкової структури світового українства та висування делегатів на Конституційні збори для заснування Третього Гетьманату.
Урочисті збори на честь Свята Соборності зібрали представників багатьох громадських організацій, орієнтованих на системні перетворення в Україні. Всі зареєстровані учасники отримали 4-й випуск «Народного Оглядача», цілковито присвячений темі Українського консенсусу і заснування Третього Гетьманату.

Голова Оргкомітету Конституційних Зборів Юрій Збітнєв виступив з відвертим аналізом політичної ситуації в Україні. Висновок однозначний: система остаточно прогнила і ремонту не підлягає. Єдиний вихід – скликання Конституційних Зборів і перезаснування держави.

Про послідовність розгортання Конституційних Зборів розповів голова Української Національної Громади Ігор Каганець і офіційно проголосив старт процедури висування делегатів на Конституційні Збори Третього Гетьманату.

Перехід до організаційно-практичного етапу Конституційних Зборів вимагає зміни тактики дій. На попередньому, суто інформаційному етапі, робота велася практично з усім спектром суспільно-політичних середовищ України. Це був етап «засівання зерна» в масову свідомість навіть тоді, коли вірогідність позитивного відгуку була мінімальною.

Натомість на організаційному етапі, що розпочався 22 січня, вся енергія буде сконцентрована на роботі з людьми, які в цілому вже сприйняли ідеї Третього Гетьманату і приступили до збирання підписів з висуванням делегатів на Конституційні збори. Тому що потрібно сформувати максимально чисте і здорове первинне ядро для забезпечення стабільного і правильного розгортання процесу.

Не витрачаємо час на безплідні дискусії з тими, хто принципово відкидає ідею творення української козацької держави. Хай реалізують власні проекти – ми живемо в вільній країні.

Зате активно працюємо з українцями, відкритими до сприйняття нової інформації, навчаємо їх і самі навчаємося в них. Критерій правильності дій – невимушене просування до мети, особистий розвиток, позитивні емоції – див. Грааль-2010.

Дуже приємно, що на зібранні вдалося особисто познайомитися з людьми, з якими раніше спілкувалися лише на інтернет-форумах або електронною поштою.

Наступні зібрання будуть на порядок продуктивнішими, оскільки проводитимуться переважно в середовищі однодумців – прихильників Великого Переходу.


В тему:

22 січня – офіційний старт висування делегатів на Конституційні Збори Третього Гетьманату

22 січня – Всеукраїнський форум прихильників Національного Солідаризму і Третього Гетьманату

Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях (оновлюється щоденно)

2010: виходимо у Простір волі!

Український консенсус

Висуваємо делегатів на Конституційні Збори України

Стань засновником Третього Гетьманату!

Грааль-2010

Сатьяграха Ганді, або Духовний фундамент громадського спротиву

Мандат делегата Конституційних Зборів України (doc)

Мандат делегата Конституційних Зборів України (pdf)

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи