Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Клінч, або Велика нагода

Припиняй скиглити, що влада погана, а паразити заважають тобі жити. Сам стань владою! Окрім власних страху і зневіри, сьогодні ніхто тобі не заважає створити свою державу і бути в ній господарем.
До президентських виборів 2010 р. паразитична антисистема була представлена лідерами трьох паразитичних кланів. Три – це число динаміки. Тому в боротьбі за корито згадані, прости Господи, «лідери», постійно «кидали» один одного. Ті двоє, що «кинули» третього, називалися «каоліція». А той третій, кого «кинули», називався «опозиція» (тобто в нього незручна позиція біля корита).

Ротація «еліти» створювала ілюзію розвитку і навіть якоїсь незрозумілої боротьби за народні інтереси. Проте перед виборами-2010 один з «лідерів» настільки успішно конвертував владу в гроші, що вирішив не йти на наступний цикл «влада–гроші–влада» (його виборча кампанія була відвертою імітацією). В результаті два інші «лідери» втратили можливість «розрулювати» конфлікти, адже два – це число розділення і жорсткого статичного протистояння-зчеплення (клінчу).

Оскільки сили приблизно рівні, то дві «паразитичні машини», вхопивши одне одного за горло, перебуватимуть у такому стані тривалий час. Ніхто з двох не хоче здаватися, а третього «для каоліції» немає. І це добре. Маємо наочну ілюстрацію принципу «диявол знищує сам себе».

Там, де двоє б’ються, користає третій. Третій – це український етнос. Половина його проживає в Україні, половина – в еміграції. Половина українців говорить українською мовою, половина – російською. Однак всі зацікавлені позбутися паразитичної антисистеми і створити державну систему, яка б представляла український етнос і виражала його інтереси.

Нині ця планетарна українська спільнота має гарну нагоду створити державу своєї мрії. У глобалізованому світі вирішальну перевагу матимуть глобальні духовно-економічні держави-корпорації. Нам потрібна саме така передова держава. Вона називається Третій Гетьманат.

«Третій» вказує на продовження козацької традиції державотворення – Першого Гетьманату Богдана Хмельницького (1648) і Другого Гетьманату Павла Скоропадського (1918).

«Гетьманат» вказує на таку форму організації, за якої на всіх рівнях державного управління та місцевого самоврядування є керівник, що відповідає за результати своєї діяльності своїм майном і своєю свободою. Для правильного розвитку він контролюється незалежними науково-дорадчими і судово-правовими структурами. Держава має ясну мету і точні критерії її досягнення. Кожен її громадянин, в Україні чи еміграції, є акціонером глобальної української національної держави-громади і отримує тим більші дивіденди, чим успішніше вона працює. Третій Гетьманат – всесвітня українська держава, а свята земля України – її твердиня і джерело життєспроможності.

Ось такий лад нам і треба створити. Державотворення вже почалося: нині найактивніші українці всього світу створюють сотенно-полкову структуру Третього Гетьманату. Де проживає хоч десяток дорослих українців – має бути чота, де сто – там сотня, три сотні формують полк, який згодом розгортається до тисячі українців.

Тепер кожен українець, що досяг 18 років, може стати засновником гетьманської держави, а якщо його підтримає сотня інших українців – то й делегатом Конституційних зборів. Сотники і полковники 22-25 березня 2010 р. погодять концепцію Конституції Третього Гетьманату, а 22-25 червня ухвалять саму Конституцію, оберуть з-поміж себе Гетьмана, Головного радника і Конституційного аудитора. І тоді Україна рине вперед! Отже –

Українцю! Припиняй скиглити, що у нас погана влада, а паразити заважають тобі жити. Сам стань владою! Окрім власних страху і зневіри, ніхто тобі не заважає створити свою державу і бути в ній господарем.

Створюй рій Третього Гетьманату! Знайди інших ройових, познайомся з ними, якщо ще не знайомий, і разом створюйте свою сотню! Представте волю своєї громади на Конституційних зборах! Творімо разом новий світ, бо тепер все в наших руках. Хай Буде!

NO-politics


Пісня «Банзай!» (ТНМК). Завантажити — 192 Кбіт/с — 4,56 Мб


В тему:

Конференція читацьких клубів Перехід-IV започаткувала розробку гри «Згадай себе!»

Республіка, Гетьманат, Брахманат

Ігор Каганець у Луцьку - про Третій Гетьманат (відео)

Чому братва безумствує?

Тризуб свободи і Дракон волі

Де знайти нову еліту?

Як знайти найцікавіші і найважливіші публікації Народного Оглядача

Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях

2010: виходимо у Простір волі!

Український консенсус

Чорний колір в українській традиції

Грааль-2010

Сатьяграха Ганді, або Духовний фундамент громадського спротиву

Сонячний аеростат, або Як позбутися паразитів

Пророцтво про Третій Гетьманат

Відверта розмова про Третій Гетьманат на Радіо Культура (аудіо)

Ігор Каганець на УТ-1 про «Пшеницю без куколю» і Третій Гетьманат (відео)

Ігор Каганець про Живе Слово, досягнення невразливості, вічне життя і нову расу (аудіо)

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи