Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Хочеш стати Асом? Вступай до полку «Арійський Стандарт»

Категорія:

Радіймо, арії! Формуємо інтегруючий полк Третього Гетьманату «Арійський Стандарт» (АС). Запрошуються прихильники Великого Переходу з усього світу. Починаємо з моделювання полкової економіки.
Процес заснування Третього Гетьманату відбувається у формі сотенно-полкової самоорганізації світового українства. Українці висувають зі свого середовища делегатів Конституційних Зборів, яких особисто знають і яким довіряють (про важливість особистого контакту для компетентних виборів див. статтю Український консенсус).

Людина, яка набрала на свою підтримку 10 підписів, підкріплених організаційними внесками, автоматично отримує статус ройового Третього Гетьманату. Ройові зі свого середовища обирають сотника, що стає делегатом Конституційних Зборів (див. Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях). Стартова сотня має не менше 30 членів, об’єднаних у 3 рої. Повноцінна сотня має не менше 100 членів.

Для прискорення сотенно-полкової самоорганізації життєвий простір планети, де компактно проживають Українці, розділений на полки – див. сайт «Простір Третього Гетьманату» FORUM.SD.ORG.UA). На території України передбачено 225 територіальних полків, за межами України – близько сотні.

З метою поліпшення горизонтальних комунікацій між територіальними полками формується екстериторіальний (тобто не прив’язаний до території) полк, до якого можуть увійти прихильники ідеї перетворення України та її переходу на вищий цивілізаційно-расовий рівень – незалежно від місця свого проживання. Згадані ідеї викладені у книзі Ігора Каганця Арійський стандарт, тому цей полк називається «Арійський Стандарт», а його члени – «асами». Такий собі глобальний читацький клуб асів.

Входження до полку АС відбувається за тією ж схемою, за якою формуються всі інші територіальні полки: бажаючі увійти до полку реєструються на FORUM.SD.ORG.UA) в темі «Полк Арійський Стандарт», гуртуються в рої та сотні.

Відмінність від територіальних полків у тому, що рої та сотні «Арійського Стандарту» з самого початку формуються як спеціалізовані структури, орієнтовані на виконання визначених функцій у глобальній державі «Третій Гетьманат». У такий спосіб творяться зародки майбутніх державних міністерств, комітетів, агенцій, служб тощо.

Відповідно, кожний засновник ТГ, незалежно від місця свого проживання, може увійти до того рою чи сотні, що найбільше відповідає його уподобанням. Наше гасло – «Роби те, що любиш!»

Учасник кожного спеціалізованого підрозділу може діяти як аналітик чи організатор, може бути тестувальником розробок чи просто зацікавленим користувачем. Наприклад, якщо сотня займається розробкою одягу сили, то до її складу можуть увійти і дизайнери, і шевці, і рекламісти, і просто любителі модно вдягатися.

Це також можуть бути підрозділи, що спеціалізуються на програмуванні, здоровому харчуванні, внутрішній торгівлі (споживче товариство), виробництві товарів і послуг, фінансовій діяльності тощо. Зокрема, можуть бути рої, що підтримують власні сайти, видають газети, брошури, журнали, книги, створюють аудіо та відео продукт, надають туристичні, готельні, будівельні, транспортні, торговельні та інші послуги.

7 березня 2010 року на Черговому зібранні читацького клубу «Перехід-IV» засновано перший спеціалізований підрозділ полку АС – «Економічна сотня» (назву ще не придумали). З доповіддю «Полкова економіка ТГ» виступив співзасновник Арійської Стрілецької Асоціації (АРСА) Віктор Макаренко. Його призначено керівником економічного напрямку полку АС.

Завантажити відео (128 Мб)

 

NO-music


Завантажити звуковий файл (16 Мб)

Коментар Ігора Каганця щодо створення екстериторіального полку «Арійський Стандарт» та його економічної сотні - Економіка ТГ. Відроджуємо ритуал споживання сала вепра! (відео, аудіо)

Запрошуємо всіх, хто бажає взяти участь у розробці, тестуванні та підтримці економічної програми ТГ, реєструватися на FORUM.SD.ORG.UA, гуртуватися в рої, контактувати з Віктором Макаренком і долучатися до спільної роботи.

Окреме звернення до тих засновників ТГ, що мають досвід проектування та кодування систем електронної торгівлі. Йдеться про створення ІТ-підрозділу «Економічної сотні», який розвиватиме програмно-інформаційне забезпечення ділової сфери ТГ і фінансуватиме свої розробки, отримуючи стабільний відсоток від загального обороту коштів в системі полкової торгівлі товарами і послугами. «Економічна сотня» – це первинне ядро Міністерства економіки ТГ.


В тему:

Тільки для засновників Третього Гетьманату – FORUM.SD.ORG.UA

Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях (оновлюється щоденно)

Арійський стандарт

Випуск 4 «Народного Оглядача» – для ройових і сотників Третього Гетьманату

Структура Арійської релігії (відео, аудіо)

Полюби і знешкодь! або Як любити ворога (відео, аудіо)

100% позитиву!

Терношорська Лада, або патріотизм по-кроманьйонськи

Пророцтво про Третій Гетьманат

Сонячний аеростат, або Як позбутися паразитів

Клінч, або Велика нагода

Подарунок для Третього Гетьманату

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи