Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 10
  • Переглядів: 10

Живе Слово: для тих, хто прагне більшого

Категорія:

Коли процес психофізичного оновлення людини стабілізується, вона запитує: А чи є можливість зробити якісний стрибок у своєму еволюційному розвитку? Відповідь: Так!

Процес самооновлення людини можна розділити на кілька етапів.

Спочатку людина проходить базовий 40-денний курс на основі чотирьох універсальних форм Живого Слова. Це дозволяє позбутися найактуальніших психофізичних проблем і здобути особистий досвід самозцілення. Зазвичай, якщо людина продовжує практику самооновлення, то вона вже не хворіє і до неї притягуються тільки позитивні події.

Другий етап – 30-денна робота з універсальними формами 6, 7 і 8. Це глибоке очищення, відновлення хребта і гармонізація ендокринно-гормональної системи (чоловіки стають мужнішими, жінки – жіночнішими).

Третій етап – 40 денна робота з формами 9 (тотальне оновлення на всіх трьох рівнях – духу, душі та плоті) і 10 (пряме включення в егрегор України), а також двома кармічними формами (очищення родинних і соціальних зв’язків, виявлення і розчинення першопричин психічних та фізичних проблем).

Зазвичай, очищення соціальних зв’язків (з живими і мертвими) відбувається під час сну, причому кожного разу можна точно дізнатися, яка проблема розчинилася – див. Полюби і знешкодь! або Як любити ворога (відео, аудіо)

Далі людина продовжує практику Живого Слова, читаючи різні форми на власний розсуд, під настрій. Зокрема, доцільно по новому колу повторити згадані універсальні форми. При цьому читати кожну форму вже можна не по 10, а по 7 днів, оскільки людина стала чистішою і перетворення у неї відбуваються швидше.

Після кожного наступного кола прочитання форм ЖС людина стає гармонійнішою і здоровішою. Стирання інформаційного бруду відбувається шар за шаром, починаючи з наймолодших проблем і закінчуючи тими, що з’явилися в дитинстві. За характером тимчасових загострень, що виникають під час розчинення хвороби, можна дізнатися, наскільки глибоко в минуле ви занурились, оновлюючи свій організм.

З якогось часу процес оновлення людини стабілізується, вона впевнено і спокійно розвивається фізично і психічно. Важливим позитивним чинником оновлення є формування правильного, позитивного світогляду, адже саме у світоглядних деформаціях заховані корені більшості проблем.

На цьому етапі людина запитує: А чи є можливість зробити якісний стрибок у своєму еволюційному розвитку?

Відповідь: так.

Для цього треба передавати свій досвід іншим людям і навчати тих, хто цього бажає. Це універсальний принцип: якщо майстер бажає вдосконалюватися, то йому треба набрати учнів. Тому що навчання – це робота в обох напрямках: майстер навчає учнів, учні навчають майстра.

По-перше, вчитель, який багато разів щось пояснив учням, сам краще починає розуміти предмет цього навчання.

По-друге, учні ставлять несподівані запитання, в яких можуть бути зерна нових відкриттів.

По-третє, виникає інформаційне та енергетичне середовище, нова системна якість, що містить в собі принципово нові можливості.

Тому людина, яка отримала особистий досвід самозцілення, може отримати новий потужний еволюційний імпульс, ставши учителем.

По-перше, ця людина створює навколо себе таке соціальне середовище, в якому їй комфортно і яке сприяє новим відкриттям.

По-друге, учитель глибше пізнає свій предмет – правильний спосіб життя.

По-третє, оскільки навчати можна лише особистим прикладом, учні створюють учителю додаткові стимули щоб він був «на висоті».

І, нарешті, по-четверте: віддаючи чисту енергію своїм учням, учитель отримує від них зворотну хвилю вдячності. Вчитель енергетично живить учнів, учні енергетично підживлюють вчителя. Більше того: коли вчитель ділиться енергією з учнями, він звільняє внутрішній простір для отримання ще якіснішої енергії «згори» – від егрегора Живого Слова.

Зауважимо, що цей брахманський егрегор з кожним роком стає все потужнішим – тому що вдосконалюються тексти Живого Слова, ми дедалі краще розуміємо природу цієї технології, а до практики самооновлення долучається чимраз більше людей.

Якщо бажаєте відчути зцілюючу силу універсальних форм Живого Слова — пишіть на адресу ІМД Перехід-IV sensar @ meta.ua
 


В тему:

Живе Слово: колективна молитва за Україну

Живе Слово творить державу

Живе Слово: Діалоги про РАдість

Структура Арійської релігії (відео, аудіо)

Пророцтво про Третій Гетьманат

Велике арійське очищення. Приєднуйся!
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи