Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Відбулось перше зібрання Конституційних Зборів Третього Гетьманату

Категорія:

28 березня 2010 року, на Арійський Великдень, в Києві відбулось всеукраїнське зібрання першого етапу Конституційних зборів з метою заснування всесвітньої української національної духовно-економічної держави-громади.

У роботі КЗ взяли участь сотники та ройові з Київщини, Донеччини, Січеславщини, Харківщини, Львівщини та Івано-Франківщини. Перші три сотні Третього Гетьманату створено у містах Слов’янськ (Донецька обл.), Дніпропетровськ та Київ.

Зібрання почалося з реєстрації учасників, які представили підписи на свою підтримку, підтверджені організаційними внесками. Учасники передали також електронні реєстри своїх підрозділів, на основі яких будуть виготовлені посвідчення засновників Третього Гетьманату.



Член Оргкомітету Конституційних Зборів, професійний правник Юрій Якуба ознайомив учасників зібрання з результатами реєстрації.

Вступне слово виголосив член Оргкомітету, письменник Ігор Каганець. Він запропонував концепцію Конституції, яка б розвивалася разом з розвитком духовно-економічної громади. Всі положення Конституції мають бути чіткими і зрозумілими правилами, що вже перевірені особистим досвідом, дають добрі плоди і вже сьогодні твердо виконуються всіма членами громади. Нічого зайвого і штучного – тільки те, що потрібно для розвитку.

В основі розгортання ТГ має бути принцип Григорія Сковороди, згідно з яким блаженний Творець «потрібне зробив неважким, а важке – непотрібним». Тому критерієм правильності наших дій має бути стан внутрішньої веселості, а робота має робитися з задоволенням і відносно легко.

В ході обговорення учасниками зібрання були сформульовані основні положення Конституції ТГ, яка буде розвиватися разом з громадою – її назвали Малою (первинною) Конституцією (див. Основи Конституції Третього Гетьманату). Окрім того, ухвалено рішення відразу ж готувати Велику Конституцію, яку буде винесено на всеукраїнський референдум для досягнення абсолютної легітимності Третього Гетьманату.

Зібрання обрало Юрія Якубу головою Конституційної комісії і доручило йому на основі ухвалених основних положень протягом двох тижнів сформулювати базовий текст Малої Конституції, а до 21 червня 2010 підготувати проект Великої Конституції ТГ. Для цього сформувати правовий підрозділ екстериторіального полку «Арійський Стандарт», до якого запросити фахових правників та економістів з середовища прихильників Третього Гетьманату з усього світу.

Зібрання доручило члену Оргкомітету Ігору Каганцю координувати роботу Конституційних зборів до ухвалення Великої Конституції, обрання Гетьмана та інших передбачених Конституцією виборних осіб.

Оргкомітет з проведення другого етапу Конституційних Зборів 22–25 червня 2010 р. вирішили формувати з сотників ТГ, що долучатимуться до процесу державотворення.

На завершення Зібрання були зачитані привітання, надіслані учасникам Конституційних Зборів від майбутніх полків Третього Гетьманату з США, Індії, Німеччини, Латвії та Португалії.

Делегати першого етапу Конституційних Зборів Третього Гетьманату. Київ, Арійський Великдень (28 березня 2010 р.)

Зібрання пройшло в атмосфері гармонії, братерства і духовного піднесення – наочний приклад Українського консенсусу.

Продовжуємо формувати рої і сотні засновників Третього Гетьманату. Як долучитися до нашого руху? Читайте: Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях.
 


В тему:

Основи Конституції Третього Гетьманату

Український консенсус

ТГ: Стратегія води (відео, аудіо)

Живе Слово творить державу

Тільки для засновників Третього Гетьманату – FORUM.SD.ORG.UA

Пророцтво про Третій Гетьманат

Сонячний аеростат, або Як позбутися паразитів

Випуск 4 «Народного Оглядача» – для ройових і сотників Третього Гетьманату

Відверта розмова про Третій Гетьманат на Радіо Культура (аудіо)

Ігор Каганець на УТ-1 про «Пшеницю без куколю» і Третій Гетьманат (відео)

Грааль-2010

Мандат делегата Конституційних Зборів України (doc)

Мандат делегата Конституційних Зборів України (pdf)
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи