Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Віддати збагачений уран - означає поховати класичну науку Харківського фізтеху

Про це заявив колишній голова Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Арсен Аваков, коментуючи заяву президента України Віктора Януковича про передачу урану Росії.
А.Аваков відзначив, що коли він був главою ХОДА, з ним часто зустрічався посол США, який говорив, що Україна повинна віддати збагачений уран США або Росії.

"Я говорив, що є позиція українського уряду, що потрібно забезпечити зберігання урану відповідно до світових стандартів і продовжити дослідження. І в перший же візит до України президента Росії Дмитра Медведєва ми маємо тотальну передачу", - відзначив А.Аваков.

За його словами, він не бачив офіційного звіту про результати зустрічі президентів Росії і України, що відбулася 21 квітня в Харкові. "І мало хто бачив ці папери, але частина інформації про укладені домовленості просочилася. Я не чекав такої швидкої стагнації по всіх напрямах", - відзначив А.Аваков.

За його словами, схоже, що Україна отримала псевдозниження ціни на газ, а натомість "ми передаємо іноземній державі військову базу на 25 років за тією ж ціною, що і була".

"Я готовий прийняти ідею створення об’єднання авіаконцернів. Але я не готовий зрозуміти того, що це робиться кулуарно і без обгрунтувань. І я не знаю, які домовленості досягнуті ще.

Я за дружбу з Росією, але я хочу знати, що наші люди не є васалами. І я чекаю чергових зустріч президентів, щоб дізнатися, що ж буде ще здано. Тому що за два місяці здано вже майже все", - відзначив А.Аваков.


В тему:

Подарунок для Третього Гетьманату

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи