Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Створюються Комітети порятунку нації та держави

Категорія:

Голова Тернопільської облради Олексій Кайда очолив обласний Комітет порятунку нації та держави.
Сьогодні з Тернопільщини до Києва виїдуть 30 автобусів із депутатами, представниками громадських та політичних організацій. Пікетувальники збираються до Києва, щоб не допустити ратифікації харківських угод щодо пролонгації перебування Російського Чорноморського флоту у Криму.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив сам пан Кайда.

"Ми запрошували до участі представників усіх національно-демократичних сил. У комітет увійшли представники Свободи, БЮТу та Нашої України, а також громадські організації. Від УНП ніхто не прийшов", - сказав він.

За словами Кайди, у Харкові відбулася державна зрада. Тому потрібно "об’єднатися і не допустити, щоб Україна перетворилася на московську колонію".

"Ми проведемо виїзне засідання сесії. Участь візьмуть також деякі районні ради. Списки наразі ще уточнюються", - відзначив Кайда.

Пікетувальники мають з’явитися під стінами парламенту о 9:30 ранку, щоб почати виїзне засідання уже о 10.

"До нас мають долучитися також представники Львівщини та Івано-Франківщини. Скільки часу буде тривати ця акція, наразі сказати важко. Усе залежатиме від того, коли і яке рішення прийме Верховна рада", - продовжив голова облради.

Нагадаємо, у четвер на сесії Тернопільської облради депутати ухвалили звернення до Верховної Ради України з вимогою почати процедуру імпічменту Президента України Віктора Януковича через пролонгацію договору із Російською Федерацією щодо розміщення Російського Чорноморського флоту у Криму.


В тему:

Львівські депутати пояснили, чому вони за імпічмент Януковичу

Точка неповернення. Є вчинки, які не передбачають строку давності

Весь наш політикум - це маніакально-депресивний психоз

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи