Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Народження масового руху в Україні

Світ:

Коли і чому народжуються масові рухи в тій чи іншій країні? На це запитання годі шукати відповідь у публікаціях нинішніх українських політологів. Їхня белькотня про те, що якісь там міфічні сили, які нічого і ніколи не об’єднували, а завжди сіяли лише розбрат і ненависть, об’єднають країну – це чистої води утопія та ілюзія.
Масові рухи ніколи не виникають за когось, а лише проти когось чи чогось. Вони можуть народитися лише з критичної маси людей, які когось чи щось щиро ненавидять всією душею. На любові і дружбі в історії людства не виник жоден масовий рух Це просте, чітке і абсолютно підтверджене історичними фактами твердження. Масовим рухам не потрібен Бог, їм потрібен Диявол. Лише об’єднавшись проти останнього, точніше проти людей і організацій, які його уособлюють, на грунті ненависті виникає масовий рух.

Чи є таке уособлення Диявола в очах критичної маси населення України нині? Очевидно, що є. Ним виступає диявольська коаліція в парламенті і виконавчій владі Партії регіонів з Комуністичною партією України. Цей сатанинський союз Жовтого Диявола (олігархічний капітал) з прибічниками відвертого і відкритого сатаніста Сталіна, який ніколи не приховував цього, нині породжує до нього ненависний спротив мільйонів людей в Україні. Ідеологічною надбудовою над цим союзом Жовтого і Червоного дияволів виступає так звана Українська православна церква Московського патріархату. Фактично виникнення цього неприродного союзу сатаністів різних мастей саме і відбувся під егідою цієї церкви.

Президент України пан Янукович є вірним УПЦ Московського патріархату і «вихрещений» на найвищу посаду в України шляхом «лобзання» руки Московського патріарха Кірііла, якого ще за часів СРСР звинувачували в співробітництві з сатанинським КДБ. Лукавство, або сатанинська брехня цієї церкви полягає в тому, що вона відверто і відкрито бреше просто в очі людям, що Москва, яка виникла лише через 300 років після того, як князь Володимир хрестив киян, старіша, а тому канонічніша і правдивіша за церкви Київських патріархатів. Тому не випадково, що попи і черниці цієї сатанинської церкви виходять на хресні ходи з іконами в одній руці і портретом сатаніста Сталіна в іншій.

У нинішньої влади в Україні немає ні розуму, ні навіть елементарного інстинкту самозбереження. Росія приречена, і стелитися під неї можуть зовсім вже божевільні люди. Нинішня Росія просто вже до смішного нагадує Радянський Союз періоду брежнєвського застою. Навіть суто позірне відродження сталінізму один до одного відповідає епосі Брежнєва. Деградація всіх сторін життя в цій країні набула небачених в її історії масштабів.

«Наша» ж влада робить все від неї залежне і незалежне, аби породити в Україні масовий рух уже суто націоналістичного спрямування та ще й у його крайніх, непримиренних і затятих формах. З нього, як показує історичний досвід, в тому числі і український, вихід лише один – національно-визвольна революція.

Дуже схоже, що влада України вже увірувала в те, що схопила Бога за бороду. В очах, голові і душах наших олігархів звучить чудова для них музика: світом правлять гроші. Але це брехня, облуда, ілюзія і утопія. У вухах керівників масонських лож і інших таємних товариств бринять срібні дзвіночки: це ми керуємо світом, смикаючи за невидимі світові ниточки, а владні маріонетки лише виконують нашу волю. І це теж неправда. Світом, країнами і народами керують ідеї та ідеологи.

Які ідеї навіть у принципі може запропонувати народові Партія регіонів? Другу державну мову, дайош «Радіо Шансон», дешеву горілку чи підвищення пенсій на 10 гривень? Чи знайдеться хоча б одна людина у світі, яка б віддала своє життя за «Русское радио»? Ніколи!

А ось за ідею визволення України з під чужоземного гноблення, знищення колабораціоністів, агентів російського імперіалізму віддали і готові віддати життя мільйони українців. Це безсмертні, незнищенні ідеї, які і в ХХІ столітті визначатимуть шлях країн і народів.

Взагалі, всі сучасні геополітичні теорії в один голос стверджують, що націоналізм у ХХІ столітті є єдиним чинником, який реально рухатиме людство вперед. Ніякої іншої ідеї нині просто немає. Чеченські, дагестанські, кабардинські, балкарські, карачаївські націоналісти підривають себе в ім’я Аллаха, заради визволення своєї нації з лап російського ведмедя, але немає жодної людини, яка б пожертвувала своїм життям заради підвищення пенсії хай би навіть і в сто разів. Справа в тому, що гроші, дачі, вілли, нагороди і всі інші «такі штуки» є матеріальним, а націоналізм – це «штука» духовна, це ідея, ідеологія. Через це націоналізм йде від Бога.

Розкішні машини олігархів підуть під прес, їхні вілли спалять, дорогий одяг струхнявіє і самі вони віддадуть богу душу. Але ніколи не вмре ідея «відмінених» «донецькими» Героїв України і української нації Шухевича і Бандери.

Катакліктичне закінчення пострадянської епохи в Україні не за горами. І тоді буде реалізована мало відома в нас ідея одного революціонера: винні будуть покарані, а награбоване ними буде повернено народові.

Петро Масляк,
віце-президент Академії наук вищої школи України,
академік, професор Київського національного
університету ім. Т. Шевченка,
доктор географічних наук
(економічна та соціальна географія)



В тему:

Нова угода снайперів

«Розстрільні списки» очима футуролога

Надцивілізація Волі

Німецький експеримент



В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи