Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Відбувся Другий збір засновників Третього Гетьманату

27 червня 2010 року, у першу неділю після літнього сонцестояння, в Києві відбулося друге зібрання Конституційних зборів Третього Гетьманату. Головна тема: ігрові методи творення нової раси і нової цивілізації. Історичний прецедент – Запорізька Січ.


У зібранні взяли участь сотники і ройові ТГ з Києва, Слов’янська (Донеччина), Харкова, Дніпропетровська, Липовця (Вінничина), Івано-Франківська, Львова, Городка та Старого Самбора (Львівщина), активісти сотні проектування і розвитку ТГ, а також почесні гості. Віковий склад учасників – від 16 до 70 років. Всі засновники пройшли оновлення Живим Словом.



За три місяці після Першого зібрання Конституційних Зборів кількість засновників Третього Гетьманату зросла удвічі. Зріс інтерес до процесу націотворення і державотворення з боку українців США і Канади, які увійшли до інтегруючої Сотні «Проектування і розвитку ТГ». Нагадаємо, що засновниками ТГ називаються українці, що записалися в сотенні реєстри і заплатили вступний внесок в розмірі 100 грн.



Збори констатували прискорений розпад існуючої цивілізації. Вона невиліковно хвора, тому займатися її реформуванням чи вдосконаленням – марна трата часу. Приємно вразило беземоційне ставлення учасників до існуючого тимчасового режиму і погляд на нього згори вниз. Ця паразитична антисистема розпадеться без нашої участі, проте без нас не створиться нова цивілізація. Тому збори продемонстрували абсолютно конструктивний підхід і повну концентрацію на творенні нової нації і нової держави.



З метою прискорення формування нового суспільства була детально розглянута Гра як найефективніший спосіб цілеспрямованої діяльності. Яскравим і унікальним прототипом ігрового творення нового суспільства була Запорізька Січ, життя якої мало всі елементи Гри: виокремлений простір, тверді і прості правила, вільний вхід і вихід з Гри, чесність і прозорість, застосування ігрових імен, ігнорування до заслуг і статусу людини «до Гри», специфічний яскравий одяг, внутрішня змагальність, напруженість і ризик, головний приз – честь і слава, різка відмінність святково-ігрового життя Січі від рутини навколишнього світу, бадьорість і веселість.



Яка чарівна сила тягнула молодь з усієї Європи на Січ? Передусім — радісний дух Гри! На Січі було цікаво! Військово-чернечий орден січовиків пропонував людині пошук Грааля — сповнений ризику й пригод шлях саморозкриття та самоосвячення. Польський історик XVI століття Папроцький свідчив: «багато БЕЗДОГАННИХ молодих людей з Польщі їдуть до України... повчитися лицарських діл — порядків і чуйностей лицарських».

Таким чином, Україна має фундаментальний досвід гри-націотворення. Всі знають, що чергове оновлення-перенародження українського народу прямо пов’язане з Запорізькою Січчю. Перші письмові згадки про неї сягають 1480 року. За історично короткий час січову козацьку школу в більшій чи меншій мірі пройшли сотні тисяч представників найактивнішої частини населення. Внаслідок цього Україна майже цілковито «покозачилась» — народилась Нація Козаків.



Ігрові методи завжди активно використовувалися в воїнській підготовці українців. Недавній характерний приклад – роль Пласту в підготовці воїнів УПА. Назву “пластун” запозичили в козаків, які називали так розвідницькі підрозділи свого війська. Перший з’їзд пластунів відбувся у Львові в червні 1914-го. Український пластовий рух набрав сили протягом 1920-х. На час заборони “Пласту” польською владою 1930 р. організація гуртувала близько 6 тисяч, передовсім львів’ян і львів’янок.

NO-music



Наші партизани. «Гей-гу, гей-га – таке то в нас життя» (аудіо, mp3, 5.55 Мб)

NO-music


Фольктеатр Остапа Стахіва. Пісні УПА. Марширують вже повстанці (аудіо, mp3, 1.39 Мб)

Окремо було розглянуто ігровий характер «бусідо» – японської соціальної гри в «самурайщину». Згідно з японською традицією, перебування в стані гри – це ознака аристократичного способу життя. Еліта не опускається до рутини і ніколи не діє під примусом – всі її дії робляться виключно з власної волі і мають ритуально-ігровий характер. Таке ставлення до життя зафіксовано в японській «чемній мові», яка використовувалася в середовищі еліти або при звертанні до представників вищих класів.



Перемагає той, хто йде до кінця
Все, або нічого! Хто, якщо не я?
Перемога там, де тебе поки нема
Де сягають за край. Банзай!


NO-politics


Пісня «Банзай!» (ТНМК). Завантажити — 192 Кбіт/с — 4,56 Мб


Оскільки ВСІ ройові і сотники ТГ практикують систему підвищення енергетики Живим Словом, учасникам Конституційних Зборів цікаво було дізнатися, хто яких досягнув успіхів. Для цього, після двох годин роботи зібрання, здійснили комп’ютерну діагностику за допомогою спеціального обладнання.



Заміри показали високий енергетичний тонус. Фахівець, який робив дослідження, був приємно вражений.



Він сказав, що подібні енергетичні профілі зустрічаються у здорових дітей, які швидко ростуть.



Тут учасники тестування згадали євангельську настанову: «Істинно кажу вам: якщо ви не навернетеся і не станете, як діти, не ввійдете в Царство Боже» (Матвій 18.3). Сенс в тому, що діти зазвичай перебувають у чистоті, мають гармонійну енергетику і швидко розвиваються духовно, психічно та фізично.



Після завершення обстеження відбулось зацікавлене обговорення його результатів. Досвідчений фахівець з практичного оздоровлення Сергій Толпигін розповів про прості речі, які дозволяють бути веселим і здоровим.



Перше завдання українського патріота – бути здоровим, адже великі справи здатні робити тільки сильні і здорові люди. Тільки люди зі ясною свідомістю, чистою душею і здоровим тілом спроможні сформувати в думках майбутнє Україні і втілити його в життя.



Після завершення «оздоровчого блоку» перейшли до питання практичного державотворення. Для цього була розглянута технологічна схема економіки Третього Гетьманату – всесвітньої української національної духовно-економічної держави-корпорації.



Ясне розуміння структури держави та взаємодії її складових – основа творення реальної, а не декларативної, Конституції, в якій кожне слово буде наповнене точним змістом, а всі її положення будуть розумними, зрозумілими і зручними до виконання.



Технологічна схема сотенно-полкової економіки є принципово важливим елементом Малої і Великої Конституції ТГ. Наступним кроком в цьому напрямку стане розробка технологічної схеми внутрішньої економічної організації сотень і полків, колективних та авторських проектів. Після цього можна буде сформувати цілісну Конституцію ТГ, проілюстровану технологічними схемами і базою знань ТГ.



Конституція ТГ разом з усіма доповнюючими і пояснюючими матеріалами послужить технічним завданням на розробку програмного комплексу соціально-економічної Гри «Корпорація ТГ». Розробкою і тестуванням Гри займається сотня проектування і розвитку ТГ (сотня ПіР).



Після завершення «конституційного блоку» відбулись виступи сотників ТГ, які поділилися досвідом просвітницької та організаційної діяльності, розповіли цікаві, в основному смішні або «казкові» історії, що відбулися з ними за остання три місяці.




Річ у тім, що для «зовнішніх людей» творення глобальної козацької держави здається «казкою». Але для учасників процесу ця казка вже давно стала реальністю.



Спочатку чудесні зміни відбуваються з самою людиною, коли вона набуває бадьорості, енергійності, безстрашності, перестає хворіти і забуває про аптеки (разом з усією «системою охорони здоров’я», тобто узаконеного геноциду).



Але це тільки початок казки. Найцікавіше – коли до тебе починають притягуватися світлі люди і позитивні події. Наприклад, коли в русифікованому Дніпропетровську чи Слов’янську людина «чомусь» більшість часу перебуває в україномовному середовищі.



Або коли «чомусь» починає щастити в бізнесі, причому у стовідсотково програшних ситуаціях. Або «чомусь» для добрих справ з’являються гроші, яких за жодних обставин не мало бути.



В ході зібрання відбулась презентація 5-го випуску «Народного Оглядача» і новинок Одягу сили від дизайнерського бюро «Рідна мода».

Наступне зібрання Конституційних Зборів Третього Гетьманату відбудеться в неділю 26 вересня 2010 року. До цього дня має бути сформованою цілісна картина інформаційно-економічної діяльності української глобальної держави-корпорації.

Важливим завданням лишається кількісне розширення лав засновників ТГ. Як тільки буде досягнута критична маса – процес перезаснування держави набуде різкого прискорення і стане незворотнім.



На закінчення зібрання цікавим спостереженням поділився почесний гість зібрання, відомий музикант, композитор, педагог і громадський діяч Кирило Стеценко. Він зауважив, що, по-перше, більшість українських організацій – це переважно об’єднання невдах пенсійного віку. Натомість Конституційні Збори Третього Гетьманату об’єднали людей сильних і сміливих, наснажених досвідом успішних проектів і особистих перемог. По-друге, практично всі українські організації, молоді і старі, проти когось борються, тому на творення нового вже немає сил. А засновники Третього Гетьманату вийшли з площини лобового зіткнення і всю енергію концентрують на творення нового світу. Тому цей рух має гарні перспективи.

Хай Буде!

NO-politics


ВВ і Тарас Компаніченко - Марш січових стрільців. Завантажити (mp3, 8.7 Мб)


В тему:

Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях

Випуск 5 «Народного Оглядача» – для засновників Третього Гетьманату

Свята простота

Другий збір засновників Третього Гетьманату – у неділю 27 червня

Що робити? Програма «Три О»: Оздоровлюйся! Організовуйся! Озброюйся!

Паралельне суспільство як цивілізаційна надбудова (настанови для снайперів)

Сонячний аеростат, або Як позбутися паразитів

Третій Гетьманат «Вишня Борія»

Основи Конституції Третього Гетьманату

Відбулось перше зібрання Конституційних Зборів Третього Гетьманату

ТГ: Стратегія води (відео, аудіо)

Тільки для засновників Третього Гетьманату – FORUM.SD.ORG.UA

Жовто-блакитний Вогнебог – прапор Третього Гетьманату

Живе Слово творить державу

Живе Слово: для тих, хто прагне більшого

Економіка ТГ. Відроджуємо ритуал споживання сала вепра! (відео, аудіо)

Хочеш стати Асом? Вступай до полку «Арійський Стандарт» (відео, аудіо)

Полюби і знешкодь! або Як любити ворога (відео, аудіо)

100% позитиву! (відео)

Пророцтво про Третій Гетьманат

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи