Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нова ідеологічна диверсія від «Інтера»

Починаючи з 10 серпня 2010 року антиукраїнський телеканал «Інтер», вже давно з тельбухами куплений Москвою, розпочав транслювання відеороликів, у яких фольклорні колективи різних нацменшин, що проживають на території України, співають гімн України у перекладі на мови своїх народів.
(клацайте на фото, щоб збільшити)


Ми все повернемо, а винні будуть покарані

Всього до показу заплановано 14 таких роликів і транслюватимуть їх аж до кінця місяця. Здавалося б ми, українці, мали б бути зворушені такою увагою і розчулено пустити скупу сльозу: «От уважили… От молодці, інородці, не полінувались – переклали наш гімн своїми мовами і як же ж файно співають. Ох і виводять, аж за душу бере. Поважають, мабуть нас, аж страх».

Але щось особисто у мене такого бажання, після перегляду цих роликів, не виникло. Я мав нагоду переглянути їх всі одразу в Інтернеті і тому враження отримав повніше ніж при перегляді по телевізору. Раджу і вам спробувати – дуже повчально і наочно.

Перше, що вражає – це те що, в умовах, коли в паспорті України відсутня графа про національну приналежність, всі ці артисти раптом зарахували себе до тієї чи іншої національності? За логікою, вони повинні були б зараз вважатися УКРАЇНЦЯМИ, а не євреями, москалями, вірменами, циганами тощо, а отже, повинні були б усі співати гімн України УКРАЇНСЬКОЮ мовою. До того ж, якби вони заспівали б його українською, то виказали б більше поваги до України і українців, а, отже, ще більше нам догодили.

По-друге: якось особливо зловісно, щоб не сказати гірше, звучать слова «Згинуть наші вороженьки як роса на сонці» і «запануємо й ми, браття, у своїй сторонці» з уст москалів, поляків, євреїв, циган, які ніколи в симпатіях до нас, українців, помічені не були.

Територіальні претензії поляків і москалів до України загальновідомі. Заяви ж російських політиків щодо України протягом останніх двадцяти років, тобто, з самого першого дня незалежності нашої Батьківщини - відверто ворожі. Згадувати їх усі – марно витрачати час і папір.

Євреї ж ще у далекому 1956 році у книзі «Movement» («Рух»), виданій у Вашінгтоні, прямо і відверто назвали Богдана Хмельницького предтечею Гітлера, а всіх українців його нащадками у справі винищення євреїв, а отже, головними ворогами єврейства у світі.
Ще свіжі у пам’яті дії польських представників у ЄС, які наполягли на внесенні до резолюції ЄС статті про засудження героїчних ОУН і УПА. А зазіхання поляків на «Всходні терени», тобто Галичину і Волинь, вже у вухах в’язнуть.

То яких же ворогів мають на увазі москальські, польські, єврейські артисти? Відповідь, як на мене, очевидна…

По-третє: відверту і неприховану зневагу до Нашої Вітчизни видно у ряді роликів. Візьмемо тільки два. У роликові з циганами. Вони, бачте, одружуються і в цілій низці фраз звучить не прихований натяк на те, що наче вони беруть заміж Україну!!! А при виконанні гімну співаки нахабніють до того, що співають його навіть не виходячи з за столу. Наче наш гімн це не один з атрибутів нашої Держави, який в усіх країнах і в усіх народів належить шанувати, а якась застільна співанка.

У «азербайджанському» роликові розігрується сценка у якій у великій азербайджанській сім’ї народжується молодша донька!!! Це вам як? Це що, Україна їм молодша сестра?!!! Чи може наші азербайджанці мають почуватися в Україні як молодші брати і сестри.

По-четверте, не може не веселити те, як і в якому вигляді показані москалі. Я не є прихильником москалів, але навіть я був збентежений таким їх приниженням. П’яні, босі, забрьохані бомжі – такими бачать наших «старших братів» автори кліпу. Що це? Правдиве ставлення чи може нова провокація спрямована на сіяння міжнаціональної ворожнечі і загострення й без того не простих стосунків між українцями і москалями?

По-п’яте, як неприродно, дивно і викликаючи звучать у вустах інородців слова «ми браття козацького роду». Хто це козацького роду??? Поляки? Та це ж вони садовили козацьких отаманів і полковників на палі, пекли у «биках», вішали, четвертували, різали їм шкіру зі спини на ремені!!! Чи може євреї? Які за всіх часів допомагали всім загарбникам (крім німців, бо вони їх ненавиділи більше ніж усіх інших) визискувати і гнобити українців, а подекуди самі ставали на чолі репресивних органів, що нищили все українське??? Москалі??? Які у XVIII столітті знищили українське козацтво, а потім, протягом 200 років взагалі відмовляли нам українцям у самому праві на існування?!!! Чи може азербайджанці, чи грузини, чи угорці козацького роду??? Ну це вже взагалі, як то кажуть, не лізе в жодні ворота.

І по-шосте, найбільше мене здивувало, вразило, розлютило і збило з пантелику те, що вітають наприкінці роликів Україну («З днем народження Україно!»), а не нас, українців, з днем народження нашої незалежної Держави. Здавалося б природнім, якби представники всіх народів, що отримали, від наших щедрот, можливість жити на нашій землі, привітали б нас – господарів цієї землі, з днем народження нашої УКРАЇНСЬКОЇ Держави, але ні. Проспівавши гімн своїми мовами, вони вітають Україну, а нас наче і нема. Ми ж не вітаємо дім, який дав нам прихисток, а вітаємо і дякуємо господарів, які пустили нас до цього дому.

Після перегляду роликів, складається гнітюче враження, що Україна населена євреями, москалями, поляками, угорцями, циганами, молдаванами, вірменами, грузинами, азербайджанцями, білорусами, а нас, українців, нема. І вітають вони СВОЮ Україну - Україну БЕЗ УКРАЇНЦІВ.

Тому рефрен серії «Ми різні, але ми єдині» звучить, як погроза всім українцям: «Стережіться!!! Бійтеся!!! Ми об’єдналися проти вас!!!»

Наприкінці хочеться сказати авторам цього «шедевру» провокацій і антиукраїнства - Маркові і Ганні Гресь, а також і їхнім замовникам з Кремля і Банкової: «Панове, зарано святкуєте, зарано ховаєте нас, українців.

Скоро вже час визволення настане і тоді, на смітнику історії, згадаєте і пошкодуєте про те, що запродали свій талант, своє перо, своє майбутнє дияволові і зрозумієте, що наш народ вміє розрізнити, де син народу, а де сучий син.


В тему:

Українці для України — Україна для українців! Маніфест Української Національної Громади

Український мир. Стратегія УНГ

Перелік статей, присвячених Міжнародній громадській організації «Українська Національна Громада»

Ігор Каганець про УНГ, добрі віруси, кінець світу і досягнення невразливості (відео)

Мій бог – Україна, моя релігія – націоналізм

Плекаймо силу!

Український консенсус: дискусія Ігора Каганця з волхвом Сивояром (відео, аудіо)

Ігор Каганець: «Стань арієм – і навколо тебе засяє сонце»

Нова угода снайперів

У Галілеї відбувся другий збір АРСА

АРСА-2

Ми – арії, новий український етнос!

Поет Валерій Грошко: «Ми вступили у нову фазу національно-визвольної боротьби»

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи