Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Рада Європи збирається вилучити з офіційних документів такі слова як «мати» і «батько»

Світ:

На думку дегенератів з Ради Європи, ці слова мають «сексистській характер і принижують жінок», пише німецька газета Die Welt.
У резолюції парламентських зборів Ради Європи мовиться, що уявлення про домогосподарку є традиційною моделлю поведінки, приписуваній жінці, а це заважає встановленню повного рівноправ’я статей.

З ініціативою відмінити слова «мати» і «батько» виступила спочатку представниця соціалістичної партії Швейцарії Доріс Штумп. За даними німецької газети Bild, вона заявила в своєму зверненні до членів Ради Європи, щоб жінок не зображували як «пасивних і другорядних істот, матерів і сексуальних об’єктів».

Швейцарія в даному випадку є прикладом вживання «нейтральної і політкоректної» лексики в діловому спілкуванні. Місцеві чиновники замінюють слова «мати» і «батько» на «один з батьків» або, рідше, «родитель».

Вкажемо в зв’язку з цим, що нова атака на сім’ю і сімейні цінності, організована апологетами демократичного фундаменталізму, проходить на тлі тотального насадження содомії у всі сфери життя демократичного Заходу.

Содоміти отримують право усиновлювати дітей, перетворюючи їх на собі подібних. Содоміти обох статей не тільки стають міністрами і головами держав, але й відкрито оголошують про це, публічно демонструють свої збочені схильності, і законодавчим шляхом повсюдно насаджують содомію під виглядом толерантності, демократії і пошани прав людини.

При цьому право на нормальну людську сім’ю і природні людські відносини поступово стають «відсталим пережитком минулого».


В тему:

На догоду содомітам-гомосексуалістам закриють останнє католицьке агентство усиновлення в Англії

Хроніка виродження: в Баварії узаконили педерастію

У «суперелітному» Гарварді для студентів-педерастів підбирають професорів-педерастів

Педерасти повинні бути знищені

Руйнування сім’ї - руйнування нації

В ЄС заборонили розрізняти стать людини

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи