Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Відбулась презентація книги Петра Масляка «День Незалежності»

Категорія:

Презентація відбулася 9 вересня на географічному факультеті Київського національного університету ім. Тараса Шевченка

(клацайте на фото, щоб збільшити)



Представляти Петра Олексійовича Масляка – професора Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, доктора географічних наук в стінах рідного навчального закладу немає потреби. Його тут добре знають, люблять слухати лекції, отримувати нову інформацію, якою володіє вчений.

Та мабуть для багатьох з тих, що прийшли на цю зустріч, була відкриттям нова грань таланту Петра Масляка, як автора роману ”День незалежності”. Він нещодавно вийшов друком у бібліотеці „Народного оглядача”. Цей твір написаний у незвичному жанрі - гіперреалістичної фантастики.

Розповідаючи про історію написання, героїв роману та їх прототипів, автор зазначив, що цей роман про сучасників і для тих, кому жити і творити своє щастя завтра. Події, описані в художньому творі, відбуваються в сучасній Україні. Як зазначив автор роману, кожен з нас сьогодні добре розуміє що - майбутнє України залежить від українців.

Петро Масляк, цитуючи класика Тараса Шевченка, сказав: "Робімо малі справи, а велика сама зробиться" (бо всяка велика справа складається з багатьох малих!).



Якраз цікавість студентів до роману засвідчує, що молодь читає, а значить дає життя книгам.

Приємним сюрпризом на презентації книги була й зустріч з творчою групою майбутнього фільму за мотивами цього роману. Режисер Петро Олар та продюсер Петро Погодін розповіли про те, як виник задум і як йдуть роботи зі створення сценарію та з підготовки до майбутніх зйомок.

Учасники презентації мали змогу стати учасниками кастингу на виконавців ролей другого плану, якими будуть виступати студенти. Дехто з тих, хто пройшов фотопроби, не виключено, що зможе претендувати на ролі першого плану.

 

 


В тему:

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ. Афоризми для снайперів. Роман гіперреалістичної фантастики (текст, частина 1)

Роман Петра Масляка «День Незалежності» (текст, частина 2, закінчення)

Обговорення книги на форумі НО

Книга Петра Масляка «День Незалежності» – кращий подарунок родичам і друзям

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи