Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Яку нову країну ми будуємо?

Категорія:

Територія України в черговий раз зарясніла рекламними плакатами, які мудрий народ влучно охрестив «бігмордами». На них добре відретушований портрет пана Януковича чи то вимагає, чи то звертається з проханням, а може й стверджує: будуємо нову країну? Так як нічого «канкретного» на цих «бігмордах» немає, мені як «акадєміку» приходиться шукати цю новизну самому.
Що ж такого нового дійсно з’явилося за існування нової влади в нашій новій країні? Ну, наприклад, не підпадаюча ні під яку логіку коаліція олігархів-капіталістів з комуністами. Додалася сюди ще й «нормальна людина», тобто пан Литвин зі своєю коаліцією. Так, так, саме пан Литвин уже зі своїх «бігмордів» закликає нас обирати нормальних, тобто, звичайно, себе, а не, так можна зрозуміти, «хворих на всю голову людей». Така коаліція капіталістів з комуністами дійсно ноу-хау і нічого подібного в історії до глибини душі і розуму враженого людства ще не було. Думаю що й не буде. Хіба це не нова країна?

А ось і друга новизна. В історії України останніх десятиліть не було такого, щоб нова влада в особі капіталістів-комуністів задекларувала підвищення пенсійного віку громадянам одразу на 5 років. При цьому враховуючи те, що наші чоловіки в середньому ледве доживають до 60-ти років, пенсійний вік у 65 років дозволить просто ліквідувати уже не потрібний пенсійний фонд. Хіба це не яскрава ознака нової країни, яку ми будуємо? Вважаю, що так! «Старі популісти» зі «старої» країни просто відпочивають. Зекономлені таким чином мільярди чекають кіпрські офшори і це теж немала новизна.

Ідемо далі. Підвищення ціни на газ кожні пів року одразу на 50 відсотків теж характерна ознака нової держави. За попередніх «популістів» ціни на газ не росли зовсім багато років, так як населення України платило за дешевий український газ, а олігархи на своїх підприємствах використовували дорогий російський і відповідно за нього розплачувалися. В «новій» державі все буде навпаки. Ми будемо платити за дорогий російський газ, а олігархи за дешевий український. Але це ще не всі ознаки нової країни.

За попередніх таких-сяких «популістів» люди отримували і платню і пенсію. В «новій» країні обіцяють «побавити» нас новизною. Так як всім до несхочу закортіло будувати нову країну, в ній будете отримувати або платню на роботі, або пенсію.

Треба сказати, що будівництво «нової» абсолютно алогічної країни почалося в нас з першого ж дня президентства пана Януковича. Весь світ був шокований неабиякою новизною, безпрецедентною у світі: президент «незалежної», але «нової» держави України «вихрещувався» на найвищу посаду в ній патріархом не Київським, а іншої держави, тобто Московським.

Це небачена в історії людства новизна. Не знаю, чи відомо Московському патріарху Кіріілу, який здійснив цей акт, а також панові Януковичу, що Москва виникла лише через 300 років після того, як хрестили киян? А патріарх за визначенням є найдавніший, перший, основоположний. То як може бути прапрапраправнучка Москва старшою, а тому і канонічнішою за прапрапрапрапрадіда Києва? Хіба це не очевидний кричущий маразм «нової країни», пане Президенте?

Колись відомий радянський бард Володимир Висоцький дуже влучно і доречно до всього вище викладеного проспівав: «прочь вліяніє ізвнє, прівикайтє к новітнє, воднимі займітесь проце-дурамі».

Україна дійсно вагітна радикальними перетвореннями. Скоро тут народиться нова система. Однак буде ця нова країна зовсім не такою, якою її уявляють нинішні правителі.

Очолюючи заснований мною відділ геополітики і геостратегії, я зрозумів, що наукові футуристичні схеми і моделі є важкими для сприйняття не лише «простими» людьми. Тому і видав в цьому році до 24 серпня роман «День Незалежності». В ньому у доступній художній формі викладено «куди все котиться і до чого докотиться». За місяць вже зроблено російське видання. Готується англійське і сценарій художнього фільму.

Нова Україна безперечно буде. Але народиться вона не через підвищення пенсійного віку і ціни на всі товари першої необхідності. Це станеться завдяки надзусиллю синів і дочок України цілого світу, які скинуть з себе п’явок-визискувачів і експлуататорів.


В тему:

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ. Афоризми для снайперів. Роман гіперреалістичної фантастики (текст, частина 1)

Роман Петра Масляка «День Незалежності» (текст, частина 2, закінчення)

Обговорення книги на форумі НО

Книга Петра Масляка «День Незалежності» – кращий подарунок родичам і друзям

Відбулась презентація книги Петра Масляка «День Незалежності»



Вибрані статті Петра Масляка на порталі

«Народний Оглядач»:


Від рецесії до депресії

Очищення згори або очищення знизу: геостратегічний прогноз

«Розстрільні списки» очима футуролога

Геостратегічний нонсенс

Корупція та історія: історичні реалії й українські аналогії

Корупція, влада і держава: геостратегічний прогноз майбутнього України

Серійні вбивці як комуністично-радянський синдром

Прощавай, демонократіє... Аналітичні нотатки напередодні диктатури

Постгеноцидна нація має право на нестандартні програми відродження


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи