Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

25 вересня - спільна молитва за Україну

Категорія:

Щомісяця 6-го і 25-го числа о шостій годині ранку за Київським часом прихильники Живого Слова всього світу здійснюють одночасне читання 10-ї форми Живого Слова. Мета – включення в егрегор України та його посилення, а також оздоровчий енергетичний обмін.
Точно встановлено, що колективне читання Живого Слова дає відчутно сильніші результати в порівнянні з індивідуальним читанням.

Десята форма ЖС була створена автором технології «Живе Слово», головним лікарем Інституту метафізичних досліджень «Перехід-IV» Олександром Філатовичем на прохання українців, які зцілилися, гармонізували своє життя і захотіли безкорисно зробити щось добре для України. Тому ця форма творилась як засіб очищення, посилення і стуктурування егрегору України.

Проте практичне застосування цієї форми дало несподівані результати для тих, хто її застосовував. Згідно з накопиченим досвідом, форма 10 Живого Слова притягує до людини матеріальні ресурси і посилює її біологічну життєспроможність. Це виражається в відчутному поліпшенні матеріального стану і активізації 1-го та 2-го енергетичного центрів (дві нижні чакри).

Чому для колективної практики вибрали 6-й і 25-й день місяця?

Тому що 6 – це число перетворення, актуальності («тут і тепер») і бізнесового успіху. Це також число Велеса – бога-егрегора святості, мудрості, чесності, мистецтв, зцілення і багатства.

25 – це число боголюдини (число Ісуса Хреста). Відповідно, 25 – це також число технології оновлення, омолодження і оздоровлення «Живе Слово».

Шоста ранку – це стандартний початок арійської доби. Це найсильніший час для планування поточного дня і стратегічного програмування майбутнього.

Форма 10 діє тоді, коли людина, що її читає, перебуває в стані чистоти. Тому перед її застосуванням потрібно пройти базовий курс оновлення універсальними формами 1-4. Проте бувають винятки, наприклад, з дітьми та підлітками, які отримали позитивні результати вже після кількаразового читання форми 10 без досвіду оновлення базовими універсальними формами.

Бажаючі долучитися до колективного читання, які ще не пройшли базовий курс, можуть у цей час – з 6-ї години ранку – читати будь-яку наявну в них форму ЖС.

Обговорення результатів колективного читання і обмін досвідом здійснюються на форумі журналу Перехід-IV http://phorum.sd.org.ua.

Перший досвід спільного читання Живого Слова було здобуто 25 серпня 2010 р. За відгуками учасників цієї колективної молитви (літургії):

1) майже всі учасники пережили особливі фізичні та емоційні відчуття з елементами розширення свідомості;

2) більшість участників зауважили, що у цей день надзвичайно вдало розвивалися справи, неначе було особливе сприяння Всесвіту;

3) деяким учасникам почали снитися гарні віщі сни на тему Живого Слова і прекрасного майбутнього України.

Якщо ви ще не практикуєте оновлення Живим Словом, але бажаєте долучитися до його сили – пишіть на sensar @ meta.ua

Хай Буде!

Мамай і Покрова - егрегор України. Скульптор Володимир Наконечний (Січеслав, проект 7514)


В тему:

Егрегори

Живе Слово творить державу

Структура Арійської релігії (відео, аудіо)

Тільки для засновників Третього Гетьманату – FORUM.SD.ORG.UA

Пророцтво про Третій Гетьманат


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи