Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Першолюдина Арійської раси

Для успішного розвитку нова раса повинна мати зразок для наслідування – «першолюдину», в якій були б максимально сконцентровані властивості цієї раси. Першолюдиною Арійської раси став Рама, інші його імена – Ной (новий), Ману (Людина), Арій (Ярий, Сонячний), Їма (пом’якшене Рама), Зіасудра.
Початок:

Всесвіт, Сварга, Брахма

Три поверхи духовного світу

Фізичний світ: душа, плоть, реінкарнація

Нова раса

Перша людська раса – неоантропи

Егрегори

Егрегор Сварога – Творця Всесвіту

Егрегор Лади – Матері Землі

Хрест – графічний аналог жовто-блакитного прапора

Культ вепра – вчителя і захисника

Три настанови Святого Вепра

Стратегія Вепра

Свята трійця Борії

Адам – першолюдина Білої раси

Перша релігія людства

Неолітична революція. Арійські варни Гіперборії

Структурування егрегора Народу Вепра. Боги арійських варн.

Продовження:

Слово Рама означає «боголюдина», «Син Божий», де «ра» + «ма» – це поєднання божественного і земного. В українській мові слово «рама» означає «хрест», «хрестовина». Функціонально ім’я Рама тотожне імені Адам (Атман, Асман): обидва слова позначають поєднання небесного і земного. Відповідно, Рама сприймався як Новий Адам, тобто нове земне втілення колишнього Адама.

Схоже, що у традиційному арійському літочисленні «від сотворення світу» у 5508 р. до н. е. за точку відліку взято народження Рами (подібно як пізніше нову еру прив’язали до народження Ісуса Хреста).

Рама передбачив Великий потоп (затоплення центральної частини Борії водами Середземного моря), вивів кращу частину борійців на захищену від затоплення територію і заснував нову цивілізацію – Гіперборію.

Під проводом Рами була проведена реформа тодішньої української мови – вона була окультурена згідно з вищим світоглядом і перетворена на Сенсар (носій сенсу).

Завдяки вищому рівню мислення і мови відбувся стрімкий технологічний злет Арійської раси, відомий під назвою «Велика неолітична революція». Йдеться про грандіозний перехід від привласнюючого (нормативного) до відтворюючого (творчого) господарства, головними особливостями якого були:

1) формування стада свійських тварин у складі рогатої худоби і свині;
2) вирощування кількох видів пшениці, а також ячменю;
3) вдосконалення зброї (лук і стріли) та виробів з каменю;
4) виробництво керамічного посуду;
5) винайдення прядіння і ткацтва (в тодішній Україні було винайдено перший ткацький верстат і колесо);
6) стрімкий розвиток водного і наземного транспорту (лижі, сани, віз-мажа – перша у світі «машина»).

Новації Рами-Ноя торкнулися також сфери правильної організації побуту і здорового способу життя. Від нього виводять традицію відичної медицини, здорового харчування, фізичної культури (в т. ч. танців і бойових єдиноборств), гармонійних стосунків чоловіка і жінки, правильного зачаття, народження і виховання дітей.

На згадку про діяння Рами і для долучення до егрегору Арійської раси наші предки робили статуї, що їх ставили на вершинах курганів принаймні з 3 тис. до н.е. В народі вони називаються «мамаями» або «ідолами» (від слова «ідеал»), тому що символізують першопредка-першолюдину, зразок для наслідування, ідеал боголюдської реалізації. Їхні зображення несуть ідею триєдиного поєднання святості (Велес), мілітарно-технологічної потужності (Перун) і плодючості (Дажбог).



Яскравим прикладом є «Керносівський ідол», в якому:

1) святість символізується спокійним поглядом у майбутнє, ритуальними орнаментами і зображенням танцюючих людей (стан веселості – це природний супутник святості);

2) технічна оснащеність – луком зі стрілами, булавою, сокирою, долотом;

3) плодючість – фалосом, під яким зображені два прямуючі один до одного коня (можливо, жеребець і кобила).

На думку науковців, знамениті на Україні народні картини часів Запорізької Січі, котрі зображають легендарного козака Мамая, по своїй суті є іншим за стилістикою, але все таки зображенням тієї ж самої сакральної сутності, що її зображали древні кам’яні ідоли в наших степах.

(клацайте на фото, щоб збільшити)

Брахмани

Українські брахмани у Просторі волі (Катерина Косьяненко. "Мої Мамаї")

Отже, маємо метафізичну систему, яку створили і використовували наші предки для стрімкого еволюційного розвитку і конкурентної переваги щодо інших рас:

1. Егрегор Творця Всесвіту (Небесного Батька), частинка якого живе в душі кожної людини (хоча далеко не всі це знають і відчувають).

2. Егрегор Матінки Землі, який розпочинався з егрегора Неньки України (і залишається таким для українців).

3. Егрегор Арійської раси, народу «нових людей» – дитини Небесного Батька і Матері Природи, органічного поєднання божественного і фізичного; уособленням ідеальної людини в борійський період був Адам, а в гіперборійський (арійський) період – Рама-Ной-Ману.

4. Першолюдина Арійської раси, яка була носієм трьох головних якостей: 1) святість і мудрість, 2) войовничість та мілітарно-технологічна оснащеність, 3) плодючість. Для нагадування про ідеально реалізовану людину та її головні якості ставили кам’яні статуї «мамаїв», яких ще називають «ідолами», тобто «ідеалами».

У доарійську добу живим нагадуванням про згадані три ідеальні якості справжньої, реалізованої людини був Вепр. В арійський період культ народу Вепра структурувався на три нероздільні, але й незмішувані боги-егрегори – Арійська трійця:

• Велес – бог-егрегор брахманів;

• Перун – бог-егрегор кшатріїв;

• Дажбог – бог-егрегор господарників (самостійних панів-господарів, організаторів бізнесу) і спеціалістів (працівників).

Продовження: Арійська трійця: Велес, Перун, Дажбог


В тему:

Арійський Адам знаходиться у Січеславі

Знайшли статую арійського ідола

Адам – першолюдина Білої раси

Козак Мамай у пошуках Грааля

Мамай на драконі

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи