Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Відкрився сайт Української Асоціації власників зброї

Категорія:

Українська Асоціація власників зброї є неполітичною та некомерційною організацією, що здійснює свою діяльність виключно за рахунок внесків та благодійних пожертвувань. Подібні асоціації вже давно існують в Європі та Америці, здійснюючи вагомий вплив на суспільство.
Місія Асоціації полягає в об’єднанні власників зброї в єдину сильну команду та здійсненні ефективного захисту її членів, а також сприянні в упорядкуванні та лібералізації зброярського законодавства України.

Тільки за умови формування громадської думки на право володіння зброєю та виховання культури поводження з нею, може бути здійснений доступ громадян до ефективних засобів самозахисту, що не тільки вплине на зменшення рівня злочинності в країні, а і на стан суспільства в цілому.

Всеукраїнську громадську організацію «Українська асоціація власників зброї» зареєстровано Постановою Міністерства юстиції України від 30 жовтня 2009 року. Це є, безсумнівно, знаковою подією в становленні українського суспільства та значним кроком на шляху до впровадження європейських цінностей, які є неповними без зброярських традицій. Це шлях до подолання тоталітарного спадку радянського режиму, коли людина мала бути без зброї, а, отже, і без честі.

В Україні, з її козацьким серцем, таке об‘єднання з‘явилось лише за 150 років відтоді, як було засновано основні стрілецькі асоціації в Європі та Америці. Нарешті власники зброї об‘єднались задля захисту своїх прав та інтересів. Ми впевнені, що, захищаючи право нащадків козаків на «шаблю та пістоль», ми не лише відстоюємо інтереси певної групи населення. Ми сприяємо відродженню самого духу українського народу.

Україна не має іншого виходу як будувати власну військову безпеку за зразками скандинавських країн. Де за спиною невеликої професійної армії в будь-якій момент готові постати на захист своєї Вітчизни свідомі громадяни, що пройшли військову підготовку і повернулись до дому не з «дембельськими» альбомами, а з армійською стрілецькою зброєю. Держава всіляко стимулює громадян мати зброю та вміти нею користуватися.

Володіння зброєю накладає на її власника значну відповідальність. Поступова лібералізація зброярського законодавства вимагає паралельного впровадження культури поводження зі зброєю. І це є однією з основних місій створеної Асоціації.

Будь-який громадянин має отримати не лише право на самозахист, але й можливість це право реалізувати. Суспільство, особливо ж - правоохоронні органи, мають неупереджено розглядати будь-яку людину, що застосувала зброю для власного самозахисту чи захисту своїх близьких.

Ми запрошуємо до єднання мисливців, власників спецзасобів самозахисту, колекціонерів зброї, спортсменів і всіх, хто має відношення до зброї.

Асоціація займатиметься патріотичним вихованням молоді, проведенням спортивних заходів, відстоюванням інтересів членів Асоціації у питаннях зброї та її застосування, лобіювання інтересів українського виробника та споживача зброї, в т.ч. в органах виконавчої, судової та законодавчої влади.

Жоден із членів асоціації не залишиться без юридичної, правової та організаційної підтримки.

З повагою,
Георгій Учайкін
Голова Наглядової ради


Хочеш приєднатися до Асоціації?
Телефонуй +380 44 227 2760


Об’єднавшись навколо спільної мети, ми змінимо навколишній світ!

Докладніше - на офіційному сайті Української асоціації власників зброї http://zbroya.info


Я люблю зброю!


В тему:

Беззахисність — це провокація!

Легалізація зброї як стимул до Реформації

Чорні футболки з Сонцебігом - уніформа Арійської Стрілецької Асоціації. Замовляємо для себе і друзів!

Як законно придбати вогнепальну зброю

Пробудження кшатріїв: На чемпіонаті світу зі стрільби українці виграли 10 медалей

Український талант до швидкісної стрільби з пістолета

Нова угода снайперів

Відновлення порядку. Українська ідея третього тисячоліття

Щасливі снайпери, бо вони синами Божими стануть

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи