Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Презентація Луцької сотні Третього Гетьманату

У неділю 7 листопада 2010 р. в Луцьку за участю письменника Ігора Каганця відбулась презентація Луцької сотні ТГ. Для цього було здіснено серію зустрічей з активними лучанами – прихильниками Великого Переходу, українцями брахманського і кшатрійського спрямування.
З самого ранку відбулась зустріч Ігора Каганця з організаційним ядром Луцької сотні.



Всі вони пройшли оновлення Живим Словом. Це вже типова ситуація – творенням Третього Гетьманату оновленої України займаються тільки оновлені українці.



Це люди, які для початку позбавилися залежності від зомбуючих засобів масової інформації та державної системи скорочення населення (яка чомусь називає себе охороною здоров’я). Вони практично реалізували настанову «Продай телевізор – купи комп’ютер» і взагалі перестали хворіти.

Продовженням зустрічі стало відвідання духовного центру Волині – села Жидичин, місцевого краєзнавчого музею і стародавніх святинь.

(клацайте на фото, щоб збільшити)


Миколаївський монастир у селі Жидичині Ківерцівського району Волинської області. Святий Микола – це інше ім’я Дажбога, бога-егрегора господарників – див. Структура Арійської релігії (відео, аудіо)

Жидичин вважається одним із найдавніших поселень на території Волинського краю. Його назву виводять від древлянського племені Житичі. Перша писемна згадка про нього зустрічається в Іпатіївському літописі під 1227 роком.

Після повернення до Луцька відбулась зустріч з прихильниками Великого Переходу в міській бібліотеці.



Дуже цікаве і динамічне спілкування зачіпало передусім літературні і метафізичні теми. Серед іншого, відбулась презентація книги професора Петра Масляка «День Незалежності. Афоризми для снайперів», що вийшла друком у бібліотеці «Народного Оглядача».

(клацайте на фото, щоб збільшити)


Обкладинка книги «День Незалежності» – для прихильників «Народного Оглядача» і Третього Гетьманату. Докладніше про книгу...

Перехід від метафізичних тем до організаційних і технологічних відбувся в клубі «Майдан». Учасники зустрічі отримали відповіді на ключові питання практичного творення Третього Гетьманату.



З чого почати? Почни з трьох Золотих правил українця:

1. Оздоровлюйся!
2. Роби те, що любиш!
3. Тримайся за своїх!

А що далі?

А далі переходь до трьох Золотих правил арія – «програми трьох О»:

1. Оновлюйся! – повертайся до істинного світогляду і правильного способу життя, оновлюй своє середовище існування і соціальне середовище.

2. Організовуйся! – створюй місцеву сотню Третього Гетьманату або приєднуйся до вже існуючої.

3. Озброюйся! – навчайся, опановуй сучасну техніку та передові інформаційні технології, долучайся до культури вогнепальної зброї – віднови традицію вільної козацької нації.

Зустріч з читачами завершилась записом на місцевому телеканалі.

Луцька сотня продемонструвала високий рівень організації і засвідчила здатність до ефективної інформаційної роботи. Просування оновлюючої інформації і зростання кількості засновників Третього Гетьманату – головне завдання нинішнього етапу перетворення України.



Для долучення до діяльності Луцької сотні:

Телефонуйте: 095-20-140-76 (Богдан)
Пишіть: [email protected]


В тему:

Розмови про Великий Перехід. Луцьк, частина 1 (аудіо)

Ігор Каганець у Луцьку - про Третій Гетьманат (відео)

У Луцьку створено читацький клуб "Перехід-IV"

Стратегія етномережі «Третій Гетьманат» 2010–2011

Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях

Відновлення порядку. Українська ідея третього тисячоліття.

Варнова економіка Третього Гетьманату

Третій збір засновників ТГ (відео)

Як стати арієм

Структурування егрегора Народу Вепра. Боги арійських варн.

АРСА-2

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи