Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Швейцарії відбувся перший антифеміністський з’їзд

Категорія:

30 жовтня у Швейцарії відбувся перший у світі антифеміністський з’їзд, повідомляє швейцарська інформагенція swissinfo.ch. Місце його проведення засекречене.
Організатори спочатку планували провести з’їзд цілком відкрито — у комунальній залі міста Уйтікон, кантон Цюрiх, але проти такого заходу рішуче виступили активістки феміністських організацій, які вийшли на маніфестацію та обвішали стіни міста листівками iз закликом не допустити такого з’їзду.

Тодi антифеміністи вирішили провести свій одноденний з’їзд таємно. Кожен зi 150 делегатів мав заплатити за участь у цьому зібранні 55 швейцарських франків, i йому разом iз чеком вручали повідомлення про місце проведення з’їзду, на який запросили i 30 журналістів для висвітлення проблем антифеміністського руху.

Перший антифеміністський з’їзд організували Рене Кун та його дружина Оксана, які у квітні цього року організували Групу антифеміністського інтересу IGAF (абревіатура від її німецької назви Interessengemeinshaft Antifeminismus). Це громадська організація, яка нараховує більше 600 активістів та прихильників i ставить за мету захист інтересів чоловіків перед загрозою наступу жінок на їхні права.

З’їзд проходив під гаслами «Рівність — мертва, очищення має зробити її живою» та «Для балансу рівності потрібні чоловіки і жінки».

З’їзд відкрився виступом Рене Куна, а потiм слово брали представники Групи захисту прав розлучених та самотніх чоловіків–батьків IGM, Швейцарської чоловічої партії захисту батьків Mannschafft, письменник Міхаель Саввакіс, представники груп захисту прав чоловіків–батьків з інших країн.

Особливо наголошувалося на тяжкому становищі чоловіків у чотирьох скандинавських країнах, де більшість в урядах становлять жінки, та в Ісландії, де уряд очолює лесбійка. У цих, і не лише, країнах розлучених чоловіків позбавляють права спілкування зi своїми дітьми, вони зазнають утисків в інших гендерних питаннях.

Учасники зібрання схвалили п’ять засадничих правил антифемінізму:

* Спротив феміністській ненависті до чоловіків;

* Проголошення головною цінністю повну сім’ю;

* Право дітей на спілкування з обома батьками в разі їхного розлучення;

* Сприйняття людини за її гуманістичними вартостями, а не за статтю;

* Усвідомлення факту, що чоловіки і жінки є різними, і враховування його в усіх аспектах життя.

У своїх виступах учасники зібрання вказували, що більшість соціальних працівників є жінками і вони сповідують «феміністський» погляд на можливість батька спілкуватися з дітьми після розлучення і впливати на їхнiй світогляд та розвиток.

Суди, у своїй більшості, віддають право опіки над дітьми після розлучення матері, а права чоловіка грубо порушують. У найрадикальнiших виступах лунали заяви, що «фемінізм викрав світову рівність» та що на сьогоднi «фемінізм є синонімом зла».

Більше дізнатися про завдання та принципи антифеміністського руху можна на сайті antifeminismus.ch (німецькою мовою).


В тему:

Перехід-IV: чоловічий і жіночий полюси Третього Гетьманату

Учені довели перевагу моногамії

Жінки можуть народжувати до самої старості

Традиційний розподіл статевих ролей вигідний економічно

Красиві чоловіки більш плодючі

Психологи відкрили таємницю щастя

Як стати кращими батьками?

Вагітність зміцнює жіночий організм на все життя

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи