Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Хмельницькому підприємці зламали двері до облдержадміністрації

Категорія:

У Хмельницькому в акції протесту проти ухвалення Податкового кодексу взяли участь близько 10 тисяч підприємців. Пікетувальники ще з 9 ранку зайняли майдан біля облдержадміністрації.
Підприємці тримали траснпоранти з гаслами: "Податковий кодекс Тігіпка - Азарова — геноцид підприємців", "Ні — податковому рабству".

Також вони скандували прізвище губернатора Ядухи та вимагали від нього залишити високий кабінет і вийти до народу.

Водночас, ніхто з облдержадміністрації не відреагував на такі дії, тому підприємці вирішили вдатися до крайніх заходів.

Спочатку делегували кількох людей, щоб передати звернення голові облдержадміністрації. Водночас, міліція, яка сховалася у приміщенні облдержадміністрації, їх не пропустила. Тоді розбурханий тисячний натовп ринув до дверей ОДА. Із застосуванням сили вони зламали вхідні двері облдержадміністрації. Далі їх не пустила міліція.

Між тим, з початку акції губернатора Василя Ядуху та ще деяких чиновників було виведено через чорний хід Будинку Рад і ті, за інформацію поінформованих джерел, залишили приміщення.

За словами голови профспілки "Захисту підприємців Хмельницького" Надії Кнець, підприємці обласного центру не будуть виконувати Податковий кодекс, якщо його ухвалить Верховна Рада.

"Ми не будемо виконувати такий ганебний Податковий кодекс до тих пір, поки влада не сяде за стіл переговорів з підприємцями й не врахує наших пропозицій. Я впевнена, що у Президента Януковича є здоровий глузд, щоб заветувати цей документ", - наголосила вона. Пані Кнець додала, що керівництву ОДА недовго залишилося керувати областю. Маса підприємців підтримала її скандуванням "Владу — геть!".

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи