Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зустріч з людиною-феноменом Костянтином Стасюком

Категорія:

Протягом віків існували клани людей які володіли надлюдською фізичною силою і неймовірною витривалістю. Ці знання були втаємничені і до наших часів не збереглися. Сучасною людиною це сприймається як легенда. А сьогодні стає реальністю. Будуть демонструватися унікальні документальні відеоматеріали.
15 грудня 2010 року о 14-30 в інформагенції УНІАН відбудеться зустріч відомого рекордсмена, цілителя Костянтина Стасюка з журналістами і представниками спортивних кіл з приводу відродженого мистецтва характерницького бігу.

Констянтин Васильович Стасюк дослідник, реабілітолог. Розробив власну систему координованого бігу, яка змінює всі уявлення про можливості людини під час бігу.

Інформаційна довідка


2001 рік. К.Стасюк пробіг 43 км. з вантажем у 46 кг при власній вазі у 60 кг

2002 рік.Транскарпатський зимовий забіг на 240 км

2005 рік. В програмі «Диваки» (ТРК «Тоніс») К.Стасюк пробіг по «вісімці» з ватажем, що перевищував власну вагу, при цьому мав на кожній нозі по 10 кг вантажу.

2009 рік. Змагання на витривалість з чемпіоном Європи з легкої атлетики С.Лобановим для популярної програми «Паралельний світ» СТБ. К.Стасюк пробіг 250 кіл по складній траєкторії руху, на фініші показники артеріального тиску і сердечних скорочень зменшилися відносно початку забігу, що офіційно зафіксовано професійним медиком. Медичні показники професійного спортсмена, що пробіг 15 кіл, значно підвищилися.

2010 рік. В рамках програми втілення новітніх технологій бігу в сучасний футбол, К.В.Стасюк змагаючись з 20-річним форвардом вищої ліги з міні-футболу з динаміки руху і витривалості, переміг з надзвичайними показниками. Юний спортсмен, пробігши 15 дистанції, зійшов з неї, кардіологічні показники до забігу були 12080, після вимушеної зупинки – 200100. 55-літній Стасюк легко пройшов всю дистанцію! Показники до забігу 13080. Після – 14090. Задишка відсутня.
2010 рік. Телеканал К1 в програмі «Брама часу» зафіксував забіг К.Стасюка з вантажем 16 кг лише на одній нозі на відстань 500 метрів. Динаміка рухів під час бігу була ідеально скоординована. На фініші задишка була відсутня повністю. Майстер спорту з гірських лиж, який опонував Стасюку (25 років, вага 95 кг) взагалі не зміг рухатися з таким вантажем.

Від К.Стасюка:
Надможливості людини під час бігу за методикою Стасюка, відбуваються за рахунок досконалої роботи опорно-рухливого апарату, що дозволяє в динаміці руху зменшувати вагу тіла відносно землі. А це призводить: до зменшення тиску на м`язи і суглоби; підвищується рухливість; швидкість і прискорення тіла значно зростає. Зменшення навантаження на організм призводить до гармонізації сердцево-судинної системи. Всі ці перетворення ведуть до мінімізації енергозатрат організму. Підвищена швидкість тіла і кінцівок, при умові значно меншого тиску у контакті ноги з землею, зменшує ризик травматизму. Подібні технології використовувалися легендарними козаками-характерниками і японськими ніндзя…

Будуть показані знамениті гравітаційні кросівки…

01001, Київ 1, вул. Хрещатик, 4
15 грудня 2010 року о 14-30

http://stasuk.do.am

Повідомляйте про участь 050-505-36-63
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи