Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Свобода": бандерівська армія перейде Дніпро і викине "синьожопу банду"

Категорія:

Свободівці обіцяють викинути нинішню владу з України і вшанувати Бандеру на вулицях Донецька та "змусити москалів поважати українців". "Бандерівська армія" скоро викине з України "синьожопу банду", прогнозує депутат Львівської міської ради від ВО "Свобода" Юрій Михальчишин.
"Плакати вже набридло? Набридло бути толерастами? Набридло говорити про компроміс, про примирення, про "Схід і Захід разом"?", - звернувся Михальчишин до присутніх на позачерговій сесії Львівської облради, що відбулася 13 січня біля пам’ятника Степану Бандері у Львові.

За його словами, така позачергова сесія, що була реакцією облради на "дегероїзацію" Степана Бандери, є знаковою.

"Мені здається, що ми ще не одну таку сесію проведемо – тут у Львові, проведемо таку сесію в Києві, і мені ще здається, що буде той день, коли ми таку сесію проведемо на вулицях Донецька! Наша бандерівська армія перейде Дніпро, перейде Донецьк, і викине ту синьожопу банду, яка сьогодні узурпувала владу, з України", - зазначив Михальчишин під час свого виступу.

Депутат висловив переконання, що Львів не "прогнеться" під тих, що узурпували владу, оскільки є непростим містом, адже це – місто, в якому жив Бандера. "В нас з вами за плечима – велика традиція. За нами – золоті корони Данила Галицького, за нами червоно-чорні стяги Бандери, і за нами зелено-білі карпатівські леви!" - вказав Михальчишин.

Як наголосив депутат міськради, головне – що у Львові залишились бандерівці.

"Бандерівці – це люди, які змусили москалів поважати українців. Якщо раніше могли спитати: "Ну что, хохлы, как дела?", а ми відповідаємо: "Дєла нормально. Але ми – не хахли, ми – бандерівці!". І тут, товариство, в тих собак азіатських зразу закривається писок", - сказав він.

Нагадаємо, рішенням суду президентський указ "Про присвоєння Степану Бандері звання Герой України" визнаний недійсним. Суд наступного місяця також вирішить доречність героїзації Романа Шухевича. Націоналісти уже пообіцяли владі масові протести.


Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи