Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Живе Слово: 25 січня – колективна молитва за Україну

Категорія:

У вівторок 25 січня з шостої ранку за Київським часом прихильники Живого Слова всього світу проведуть одночасне читання 10-ї матриці (форми) ЖС. Мета – включення в егрегор України та його посилення, а також оздоровчий енергетичний обмін. Точно встановлено, що колективне читання Живого Слова дає відчутно сильніші результати в порівнянні з індивідуальним читанням.
Матриця 10 Живого Слова була створена головним лікарем Інституту метафізичних досліджень «Перехід-IV» Олександром Філатовичем на прохання українців, які зцілилися, гармонізували своє життя і захотіли безкорисно зробити щось добре для України. Тому ця форма творилась як засіб очищення, посилення і структурування егрегору України.

Проте практичне застосування цієї форми дало несподівані результати для тих, хто її застосовував. Згідно з накопиченим досвідом, форма 10 Живого Слова притягує до людини матеріальні ресурси і посилює її біологічну життєспроможність. Це виражається в відчутному поліпшенні матеріального стану і активізації 1-го та 2-го енергетичного центрів (дві нижні чакри).

Автор технології Олександр Філатович також прослідкував дію Живого Слова під час попередніх колективних читань і засвідчив суттєву вищу ефективність його впливу на учасників. Відтепер практику колективного читання здійснюємо щомісяця 6-го і 25-го числа.

Форма 10 діє тоді, коли людина, що її читає, перебуває в стані чистоти. Тому перед її застосуванням потрібно пройти базовий курс оновлення універсальними формами 1-4.

Бажаючі долучитися до колективного читання, які ще не пройшли базовий курс, можуть у цей час – з 6-ї години ранку – читати будь-яку наявну в них форму ЖС.

Нагадаємо, що 6 – це число перетворення, актуальності («тут і тепер») і бізнесового успіху. Це також число Велеса – бога-егрегора святості, мудрості, чесності, мистецтв, зцілення і багатства.

Шоста ранку – це стандартний початок арійської доби. Це найсильніший час для планування поточного дня і стратегічного програмування майбутнього.

Числом Велеса також є 25 – це число боголюдини (число Ісуса Хреста). Відповідно, 25 – це також число технології оновлення, омолодження і оздоровлення «Живе Слово».

Цікаво прослідкувати за результатами такого колективного читання. Обговорення здійснюються на форумі журналу Перехід-IV.

Якщо ви ще не практикуєте оновлення Живим Словом, але бажаєте долучитися до його сили – пишіть на [email protected].

Хай Буде!


В тему:

Нічний кінотеатр «Живе Слово»: яскраво, доступно, безплатно

Живе Слово творить державу

Живе Слово: для тих, хто прагне більшого

Стратегія етномережі «Третій Гетьманат» 2010–2011

Варнова економіка ТГ в запитаннях і відповідях

Конституційні Збори України: правила скликання і мандат делегата

Розмова з Ігорем Каганцем на обласному радіо Січеслава (аудіо)

Розмови про Великий Перехід. Луцьк, частина 1 (аудіо)

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи