Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Саркозі: Спроба побудувати мультикультурне суспільство у Франції провалилася

Президент Франції Ніколя Саркозі визнав провальною політику мультикультуралізму, яка була спрямована на збереження і розвиток у П’ятій республіці культурних та релігійних відмінностей. В інтерв’ю телеканалу TF1 президент заявив, що французька система інтеграції виявилася неефективною.

"Відповідь очевидна: це провал. Ми не хочемо показного відправлення релігійних обрядів на французьких вулицях. Ми проти прагнення звертати інших в свою віру на території Французької республіки. Французька національна спільнота не хоче змінювати свій спосіб життя, рівність між чоловіком і жінкою, вільне відвідування школи дівчатками. У нас світська країна, молитва нікого не бентежить, але ми не хочемо показного відправлення релігійних обрядів на вулиці", - заявив французький президент.

Про повний провал самої ідеї мультикультурного суспільства в Європі минулого тижня заявив і британський прем’єр Девід Кемерон, виступаючи в Мюнхені. Глава британського уряду визнав, що політика асиміляції не витримала випробування часом. За ці слова Кемерона звинуватили у пропаганді насильства і підтримки ультраправих.

Раніше в жовтні минулого року з подібною заявою виступила канцлер Німеччини Ангела Меркель. Вона зажадала від іммігрантів активніше інтегруватися в німецьке суспільство.

Коментар НО:

Нарешті дійшло! Завтра вони заявлять, що політика просування статевих збочень також провалилася.
 


В тему:

Ліберальна ідея не спрацювала. Що далі?

Меркель: «мультикультурне суспільство» не вдалося

Британський прем’єр визнав, що принципи толерантності не працюють

Задля мирного розвитку треба позбутися двомовності, поліетнічності і мультикультуралізму

Голодомор дає Україні карт-бланш

Центр і периферія, або пробудження Пульсара
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
нація
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи