Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Живе Слово – вхідний квиток до Третього Гетьманату

Категорія:

Арії динамічні в мисленні та діях, вони швидко вчаться й легкі на підйом. Натомість неоновлені люди важкі й повільні, їх постійно треба тягнути або штовхати. Вони нагадують заражені вірусами комп’ютери, на вінчестери яких хаотично записано масу непотрібної інформації.

Ідея Гетьманату Вишня Борія (Третього Гетьманату) як української держави нової епохи була започаткована 5 квітня 2003 року в Європейському університеті під час зібрання читацького клубу «Перехід-IV» на тему Гетьманська модель: історичний досвід і перспективи.

Подальші дослідження показали, що формування нової української нації має початися з організації варни українських брахманів, яку в жовтні 2003 року позначили терміном Брахманат Вишня Борія. Брахмани складатимуть арійську (пасіонарну, етнотворчу, атакуючу) частину суспільства.

Через 7 років розпочалась пробна реалізація сформульованих вище ідей – 28 березня 2010 р. відбулось перше зібрання Конституційних Зборів Третього Гетьманату. Оскільки не було точного уявлення про тактику дій, вирішили дотримуватися Стратегії води згідно з настановою Григорія Сковороди «Слава блаженному Богу за те, що потрібне зробив неважким, а важке – непотрібним». Сенс у тому, щоб поменше ставити обмежень і бути максимально відкритим до нового, а життя саме вкаже правильний шлях: «Шукайте найперше Царства Божого та правди його, а все інше вам додасться» (Матвій, 6-33).

З цієї причини процес перезаснування держави з самого початку був відкритий для всіх бажаючих. Проте вже на першому зібранні Конституційних зборів виявилося, що ВСІ засновники осередків ТГ попередньо здійснили оновлення Живим Словом. Та ж сама закономірність збереглася протягом наступних чотирьох зібрань засновників ТГ у 2010 році.

Виявилося, що тільки оновлені українці спроможні зібрати навколо себе рій з 10 засновників, оскільки мають для цього віру, енергію і авторитет. А коли ройові і сотники познайомилися між собою, то зрозуміли, що Конституційні збори об’єднали арійську варну брахманів. Тобто ідея брахманської самоорганізації, передбачена у 2003 році, матеріалізувалася. Матеріалізація означає створення зародку; наступне завдання – перетворити його на зрілий і гарний плід.

Оскільки осередки ТГ (рої і сотні) відкриті до всіх бажаючих, то до їх роботи долучилась невелика кількість українців, які ще не пройшли оновлення. Проте згодом всі переконалися, що вони постійно «випадають з потоку» і ніби не розуміють, що відбувається. В більшій чи меншій мірі для них властиві метушливість, тривожність, нестабільність, недовіра, приступи песимізму, дріб’язкова конфліктність. І це при тому, що вони є українськими патріотами, люблять українську культури і бажають її підтримувати.

Такого роду поведінка пояснюється інформаційним забрудненням психіки, в якій паразитують деструктивні програми та інформаційний бруд – накопичені протягом всього життя стреси, негативні емоції, образи. Тому з такими людьми важко взаємодіяти: їх треба довго переконувати та підбадьорювати, у них послаблене розуміння правди і брехні.

Якщо з 10 людей, які працюють над проектом, один не пройшов оновлення, то 90% енергії доводиться спрямовувати саме на роботу з ним. Натомість всі інші розуміють один одного з півслова – інтуїтивно, між ними діє енергетичний резонанс, вони працюють на одній хвилі і заряджають один одного. Арії динамічні в мисленні і діях, вони швидко вчаться і легкі на підйом.

Натомість неоновлені люди важкі і повільні, їх постійно треба тягнути або штовхати. Вони нагадують заражені вірусами комп’ютери, на вінчестери яких хаотично записано масу непотрібної інформації. В результаті вони не тільки повільні, але й не керують собою – ними керують пристрасті, помилкові стереотипи і зовнішні паразитичні програми. Тут мимоволі згадуєш кінофільм «Матриця». Пам’ятаєте?

«Матриця – це система, система є наш ворог. Проте, коли ти в ній – озирнись, кого ти бачиш? Бізнесменів, вчителів, адвокатів, робітників, звичайних людей, чий розум ми й рятуємо. Але доки ці люди є частиною системи, вони всі наші вороги. Ти повинен пам’ятати, що більшість не готова прийняти реальність, а багато хто настільки отруєні і так безнадійно залежні від системи, що будуть битися за неї... Кожний непробуджений нами – потенційний агент».

У нашому випадку пробудження – це оновлення. Процедура оновлення людини нагадує очищення комп’ютера від шкідливої інформації з наступною «дефрагментацією» – відновленням цілісності. Очищення людської психіки відбувається за допомогою технології Живе Слово, а «дефрагментація» – шляхом відновлення правильних уявлень про світ.

Звідси випливає простий висновок: працювати доцільно з оновленими людьми, натомість кожна неоновлена людина не стільки допомагає роботі, скільки створює проблеми. Об’єднайте в організацію 1000 проблемних людей – і ви отримаєте 1000 проблем. Об’єднайте 1000 аріїв – і Україна рине вперед! Тому що еліта перемагає не кількістю, а якістю.

Уявлення про те, що сотники і полковники ТГ повинні постійно перебувати в практиці очищення Живим Словом, було зафіксовано в Конституції Третього Гетьманату ще на першому зібранні Конституційних зборів. Перший рік спільної роботи показав, що практику Живого Слова доцільно поширити на всіх засновників ТГ. До осередків ТГ варто залучати оновлених українців – це найголовніший чинник активного і гармонійного процесу перетворення України.

Це не обов’язкова вимога, а проте важлива рекомендація. Людина, яка увійшла до сотні ТГ неоновленою, вважається її резервом. Якщо ж протягом трьох місяців вона не зацікавилась самооновленням, тоді вона записує себе в розряд «баласту».

Імітувати практику Живого Слова неможливо – оновлені українці відразу ж бачать неоновленого, він виявляє себе в зовнішньому вигляді, словах і вчинках, а також людях і подіях, які до нього притягуються.

Інша важлива умова долучення людини до осередку ТГ – володіння українською мовою. Якщо для когось перехід на українську є психологічним бар’єром, то він легко долається тим самим Живим Словом. Завдяки цій практиці вже тисячі етнічних українців повернулися до рідної мови і отримали доступ до сонячної енергетики предків.

Якщо бажаєте відчути силу Живого Слова, оздоровитися, омолодитися і піднятися в гармонійний простір буття – пишіть на адресу [email protected]

Також читайте: Чому саме «Живе Слово»?
 


В тему:

Де знайти нову еліту?

Республіка, Гетьманат, Брахманат

Банк-що-не-збанкрутує

Живе Слово: функція перетворення

Живе Слово: спеціалізовані та універсальні форми

Центр і периферія, або пробудження Пульсара

Енергосоти для Третього Гетьманату

Тризуб свободи і Дракон волі

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи