Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Карма: сомалійські пірати захопили судно з китайською гречкою, що прямувало в Україну

На судно MSC BERYL з 504 тоннами гречаної крупи на борту, яке відбуло з порту Дальян (Китай) 9 березня, вранці, 1 квітня, в 220 морських милях від берега Сомалі було скоєно піратський напад.
Як повідомляє прес-служба Державного підприємства Державна продовольчо-зернова корпорація України ТОВ Хліб Інвестбуд, власники торговельного підрозділу вже провели переговори з піратами, які захопили судно.

На жаль, з’ясувалося, що метою нападу є не викуп, а тільки цінний вантаж MSC BERYL. Наразі пірати відмовляються від будь-яких грошей, які їм запропонували.

Власники ТОВ Хліб Інвестбуд звернулися до Посольства України в Республіці Сомалі за роз’ясненням про злочинні цілі, в яких пірати можуть використовувати гречану крупу з Китаю. Наразі інформація ще не надходила.

Державне підприємство Державна продовольчо-зернова корпорація України буде і далі інформувати про хід подій із захоплення вантажу.

Раніше повідомлялося, що якість китайської крупи дуже низька, через бурхливий розвиток у КНР хімічної промисловості в тамтешній гречці міститься багато шкідливих речовин. Росія вже повернула Китаю партію крупи. Не виключено, що якщо гречка з КНР викличе недовіру у наших покупців, її почнуть змішувати з українською. Ганьба!


В тему:

Щасливі можливості для чесних спільнот

13 причин, чому не можна полоти полуницю

Нація з погляду біології. Неполіткоректні висновки

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи