Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Стабілізація і Реформація, або Як прискорити Перехід

Для стрімкого входження в майбутнє потрібно «спалити мости» – якомога швидше розірвати зі старою системою, витіснити її зі своєї свідомості і навіть не обертатися назад, натомість всю увагу, всю енергію, всі душевні поривання сконцентрувати на творення нового світу.

В Україні відбувається розпад старої посткомуністичної системи, з перегною якої виростає чистий і здоровий паросток нової цивілізації. Як прискорити процес цивілізаційного переходу? Добру пораду дає практика оновлення універсальними формами Живого Слова.

Ця технологія оздоровлення духу, душі і плоті полягає в очищенні від інформаційного бруду і активації механізму самовідновлення, який захований в організмі кожної людини. Суттєві зміни на краще відбуваються вже протягом перших 10 днів практики. А проте інколи бувають випадки, коли щось неначе блокує перетворення. Дослідження показали, що цим «щось» є чіпляння за старе і острах перед новим.

1. ПРИНЦИП СПАЛЮВАННЯ МОСТІВ

Певною мірою це нагадує навчання плаванню: для того, щоб поплисти, треба відштовхнутися від землі і сміливо віддатися водній стихії. Якщо ж людина, випливши на глибину, злякається і почне шукати дно, то в неї будуть неприємності.

Або уявімо собі, що якась людина вирішила покинути компанію алкоголіків і розпочати нове чисте життя. Для цього найкраще відразу ж розірвати всі старі зв’язки і більше не нагадувати про себе – «зникнути». Якщо ж людина почне розповідати колишнім дружбанам, що має намір їх покинути, бо вони погані, то в неї можуть виникнути серйозні проблеми. Знаючи, що від них уходить «соратник», ці п’яниці можуть спеціально влаштувати людині неприємності, щоб переконати її залишитися з ними. Потім скажуть: бачиш, з нами було нормально, а без нас – суцільні проблеми.

Можна навести багато інших прикладів. Вони ілюструють універсальний принцип: для стрімкого входження в майбутнє потрібно «спалити мости» – якомога швидше розірвати зі старим, витіснити його зі своєї свідомості і навіть не обертатися назад, натомість всю увагу, всю енергію, всі душевні поривання сконцентрувати на новому.

Дедалі більше українців, особливо молодь, а також ті, що здобули досвід оновлення Живим Словом, отримують чимраз більші можливості творити новий світ. Проте їм здається, що як тільки вони перестануть «воювати», то Україна негайно загине. Для багатьох це «воювати» зводиться до того, щоб дивитися теленовини, бути в курсі всіх злочинів існуючої влади, ненавидіти її за це і проклинати.

Дивовижно, але люди переймаються тим, на що вони не мають жодного впливу. Це непродуктивно. По-перше, перейматися варто тільки тим, що людина реально може змінити, наприклад, прибрати в кімнаті, поговорити з дитиною, помиритися з сусідом. По-друге, всі очікування «кінця світу» і всі попередні пророцтва про катастрофу не збулися, тому що завжди включалися досі невідомі стабілізуючі чинники – і життя продовжувалось.

2. ДВА ПРОЕКТИ

Перед тим, як покинути старий дім, треба збудувати новий. Отже, треба будувати нове і водночас пильнувати, щоб старе не завалилося передчасно. Те ж саме з Україною: треба до якогось часу підтримувати стару систему і якомога швидше творити нову. Відповідно, в Україні діє два проекти: стабілізації існуючого і творення нового.

Де-факто, підтримкою старого займається переважна більшість українців, бо вони пов’язані з ним тисячами матеріальних і психологічних зв’язків. Натомість творення нового можуть здійснювати тільки оновлені українці, адже людина може назовні поширювати тільки те, що вже живе у неї всередині. Таких нових людей поки що набагато менше, їх гостро не вистачає. Тому кожен, хто пройшов оновлення і відкрився до майбутнього, повинен зосередити всі життєві сили на творенні нової, сонячної України – див. Тризуб свободи і Дракон волі.

Перестань дивитися телевізор з його пропагандою і нагнітанням страху! Перестань тиражувати на своїх сайтах і блогах погані новини! Поширюй навколо себе світло, все що робить сильнішим тебе, твоїх ближніх, цілу Україну! Ми сотні разів вже народжувалися на цій землі – і будемо на ній втілюватися ще тисячі разів. Нас чекають тисячі великих перемог і мільйони нових відкриттів! То чого нам боятися? Нас можна перемогти, але неможливо знищити.

Хтось скаже: так, Україна існує щонайменше 30 тисячоліть. Але чи нині не розвалиться стара система передчасно? Чи спроможеться українське суспільство утримати відносну стабільність? Спроможеться, адже цим займаються практично всі – і політичні партії, і громадські організації, і підприємці, і навіть ті олігархи, яких «донецька» влада почала відтісняти від бюджетного корита. Стихійний рух за те, щоб братва безумствувала в межах розумного, швидко наростає. Тому проблема не в стабілізаторах, а в реформаторах: «Тоді каже Він своїм учням: Жнива великі, а женців мало. Благайте ж господаря жнив, щоб вивів робітників на своє жниво» (Матвій 9.37, Лука 10.2).

3. ЯК ВІДІРВАТИСЯ ВІД СТАРОГО

Найпростіше почати з базового курсу Живого Слова: людина швидко заспокоюється, перестає тривожитись і боятись, у неї з’являється енергія і оптимізм. Через якийсь час вона взагалі перестає хворіти, перестають хворіти її діти і близькі родичі, до неї починають притягуватися світлі люди і позитивні події. Відповідно покращується матеріальний стан, з’являється цікава робота і відкривається дедалі більше можливостей для творчої самореалізації. Про це читайте:
Живе Слово – вхідний квиток до Третього Гетьманату
Чому саме «Живе Слово»?
Живе Слово творить державу
Живе Слово: для тих, хто прагне більшого

Для успішнішого просування доцільно оновлюватися не тільки психофізично, а й духовно-світоглядно. Правильний світогляд дає людині силу, тому його позначають словом Віра (від арійського кореня *вір – сила). Віра – це світогляд, що дає людині могутність. Культивування правильного світогляду, психічне очищення, здорове харчування і спеціальні фізичні вправи дозволяють людині досягнути цілісності – стану, коли її думки, слова і дії повністю відповідають одне одному.

Для прискорення розриву з минулим у системі Живого Слова розроблені так звані «кармічні форми». Вони прочитуються досить швидко – від 5 до 15 хвилин, але цього достатньо, щоб запустити програму очищення і оновлення інформаційних зв’язків з батьками, родичами, друзями, знайомими.

Зазвичай, очищення відбувається під час сну. Люди, з якими відбувається «розв’язання кармічних вузлів», приходять у снах в дуже гарному вигляді, до них відчуваєш якщо не величезну любов, то принаймні велику симпатію. Нерідко ми з ними обіймаємось, потискаємо руки, жартуємо, весело сміємося. Тож коли просинаєшся, то на таку людину вже не можеш ображатися, навіть якщо в житті вона негідник. У деяких випадках думаєш: так, це погана людина, за нею тюрма плаче, ... але ж яка вона приємна! Тільки після таких «кармічних снів» починаєш розуміти езотеричне «любіть ворогів ваших». Полюбити ворога – значить розірвати з ним енергетичний зв’язок і стати для нього невидимим через вихід на вищий рівень вібрацій. Докладніше про це:
Полюби і знешкодь! або Як любити ворога (відео, аудіо)
Пророцтво про Третій Гетьманат
Сонячний аеростат, або Як позбутися паразитів

З усього сказаного випливає, що рух Великого Переходу повинен перестати оглядатися назад, повинен позбутися страху «ми не встигнемо». Часу в нас якраз стільки, скільки треба – не більше і не менше. Його не можна гаяти на пусті переживання щодо реальних чи уявних загроз – кожну мить нам треба гарно робити те, що в наших силах. Кожну нашу думку, слово, дію треба спрямовувати на те, щоб ставати чистішими, сильнішими, досконалішими – індивідуально і колективно.

Тож радіймо, арії! Не переймаймося вмираючою системою: вона розпадеться без нас, але без нас не народиться новий світ. Життя преображається – творимо!

Самурай дивиться тільки вперед. Банзай!

NO-politics


Пісня «Банзай!» (ТНМК). Завантажити — 192 Кбіт/с — 4,56 Мб

 

 


В тему:

Пошукова система Всесвіт

Глобальна криза і нова раса

Етномережа: концентрація без централізації

Республіка, Гетьманат, Брахманат

Чому братва безумствує?

Де знайти нову еліту?

Нічний кінотеатр «Живе Слово»: яскраво, доступно, безплатно

 

 

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи