Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кількість українців з домашнім інтернетом виросла на 45% за рік

Компанія GfK Ukraine провела чергове дослідження ринку доступу до інтернету в Україні. Згідно з його даними, з четвертого кварталу 2009 року по четвертий квартал 2010 кількість українців, які мають вдома інтернет, зросла на 45%. Тепер їх частка становить 26% від загальної кількості населення.
Особливо швидкими темпами цей ріст був помічений в містах з населенням 51-100 тис, де кількість домашніх підключень за рік зросла на 129%.

Не зважаючи на це, різниця між регіонами та великими містами все ще висока: лише 12% жителів сіл та 25% жителів малих міст (до 50 тис. людей) мають доступ до домашнього інтернету, в той час як у великих містах цей показник становить близько 40%.

Не зважаючи на це, в дослідженні вказується, що саме дім поступово стає основним місцем для доступу в інтернет для українців. Кількість людей, які так стверджували, зросла за останній рік на 11% і досягла 77%.


В тему:

Третина населення України регулярно користується інтернетом

Етномережа: концентрація без централізації

Facebook + Skype + Elgg: інструментарій для самоорганізації Третього Гетьманату

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи