Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Трамп винайняв приватних детективів, щоб з’ясувати, де народився Обама

Мільярдер Дональд ТРАМП винайняв приватних детективів для того, щоб з`ясувати, чи реально Президент США Барак ОБАМА народився в штаті Гаваї чи ні. «Мої люди зараз працюють на Гаваях, і самі собі не вірять, що випливає на світ божий», - заявив Д.ТРАМП в ефірі програми Today на NBC, найбільш рейтингового вранішнього телешоу на американському телебаченні.
Д.ТРАМП, який розглядає можливість своєї участі у виборах Президента США у 2012 році, заявляв протягом останніх кількох тижнів про свої сумніви щодо того, чи справді Б.ОБАМА народився в США.

За словами мільярдера, документу, який циркулює у ЗМІ як реальне свідоцтво Б.ОБАМИ про народження, довіряти не можна. «На ньому немає ані підпису, ані серійного номера», - заявив він.

Штат Гаваї раніше неодноразово підтверджував, що Б.ОБАМА народився саме там, проте, згідно з останніми соціологічними опитуваннями, ледь не половина республіканців упевнена, що Б.ОБАМА народився не в США.

Президентом США, згідно з Конституцією, може стати лише той, хто народився на території цієї країни.

Д.ТРАМП раніше заявляв, що готовий витратити на свою виборчу кампанію 600 млн. доларів. Рішення, за його словами, він прийме на початку літа.

Згідно з опитуванням The Wall Street Journal/NBC News, Д.ТРАМП є другим за популярністю кандидатом у президенти серед республіканців. Він поступається лише колишньому губернатору Массачусетсу Мітту РОМНІ.


В тему:

Барак Обама - нелегальний мігрант, незаконний президент?

Чаювання для президента

Рух білого опору в США: Навіть якщо WikiLeaks замовкне – найцікавіше ще попереду

Український дракон, або конкурс на Президента

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи