Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Про десяту конференцію Буття українців

Понад триста свідомих українців з’їхалися 26 березня 2011 р. в Київ на цю конференцію з усієї України. Для нас був гостинним Інститут декоративно-прикладного мистецтва ім. Бойчука. Конференція працювала за темою: “Гармонізація життєвого простору українців звуком, словом, піснею”.
Хто ці конференції організовує?

Петро Матвієнко – вихованець Трипільської школи-інтернату поставив собі генеральне запитання: «Чому? Чому п’ятидесятимільйонний український народ живе так бідно та так і не має повноцінної самостійної держави? І він здогадався, що відповідь схована глибоко в світоглядних речах: за тисячу років українці втратили віду, а з нею і природовідповідний спосіб життя і це привело до занепаду нації. Із 2005 року він шукає і знаходить в Україні і поза її межами до двох десятків однодумців і стає координатором постійно діючих конференцій БУТТЯ УКРАЇНЦІВ, а головою оргкомітету є доктор економічних наук, доктор філософії, професор Володимир Перегінець. (Із третьої конференції членом оргкомітету став і я).

Станом на квітень 2011 року вже проведено десять таких конференцій, випущено збірники матеріалів конференцій й інформаційні диски, в яких опубліковано сотні статей народознавчого характеру. За традицією ці конференції мають позапартійний і позаконфесійний характер.

Це коло національно-свідомих українців і однодумців має величну мету: підготувати грунт для народження і становлення нової української нації!

У суботу я був на 10-й конференції.

Понад триста свідомих українців з’їхалися 26 березня 2011 р. в Київ на цю конференцію з усієї України і серед них були й ми - кілька обухівчан. Для нас був гостинним Інститут декоративно-прикладного мистецтва ім. Бойчука. Перед початком роботи конференції у фойє була розгорнута виставка-продаж українських народних строїв, художньої і прикладної літератури, виробів народного мистецтва та іншого. Ця виставка активно функціонувала до початку і в перерві конференції.

Конференція працювала за темою: “Гармонізація життєвого простору українців звуком, словом, піснею”.

На початку два юні кобзарі у повній тиші заспівали «Побуду». За ними сивочолі мужі Фесун і Мицик традиційно освятили конференцію Хлібом і при цьому всі люди шанобливо встали.

(клацайте на фото, щоб збільшити)



Потім кобзар Тарас Силенко під бриніння струн бандури співав своїм проникливим баритоном козацькі мантри на санскриті – мові, спорідненій із давньоукраїнською мовою. Співав в абсолютній тиші залу про єднання України з дев’ятьма світами. І його спів знаходив відгук у багатьох душах і у моїй теж… (Два роки тому троє босоногих і бритих лам з Тібету за дорученням Далай-Лами зайшли в кабінет П. Матвієнка у Києві і передали ці мантри для України).

Кобзар своїм співом научив присутніх співати звуки «ЗУМ», які при щоденному виконанні по 10 хвилин протягом місяці здатні оздоровлювати людей від багатьох хвороб, навіть гіпертонія відступає!

Ось хто там виступав і ось про що говорив.

На початку із вступним словом виступив Координатор конференцій Петро Матвієнко. Він розповів про те, скільки свідомо приховано таємниць від людей і як утверджується на Землі нездоровий спосіб життя людей. Він наголосив, що треба постійно спілкуватися з живим: водою, травичкою і навіть комахою. Через постійне людське лихослів’я Земля вже відмовляється родити. Раніше люди, наробившись, верталися з полів і співали! Чому вони це робили? Бо вони набиралися сили від пісні! Потрібно на світанку бажати Добра і Процвітання своїм рідним і близьким, своєму селу і місту, рідній Україні. Коли кілька тисяч людей одночасно будуть програмувати Добро, то ніяких землетрусів і катастроф у нас не буде!



Лікар Олександр Філатович розповів про свою практику оздоровлення людей Живим Словом. Звідки це в нього? І ми дізналися, що ще десятки тисяч років тому нашими предками були сформовані АЛЬФА-ВІТИ – літери, якими позначалися звуки мови. Ці альфа-віти люди прочитували чотирма способами і були здорові. І таки були здорові наші праотці, бо це вони заснували Аратту – Гіперборію, а потім заселили Європу, Індію і північну Африку!



Із 1999 р. за ці 12 років були оздоровлені Живим Словом тисячі людей. Сам лікар дивувався, спостерігаючи відновлення зору у пацієнтів, а також розчинення атеросклеротичних бляшок у коронарних судинах серця хворого на ішемічну хворобу. Людина уникла складної і дуже вартісної операції шунтування судин серця. Доповідач рекомендує практично здоровим людям з метою профілактики читати щоденно вранці і ввечері хоч би такі світлі, чисті молитви Живого Слова, як Субстанції Навчання, Творення і Вдосконалення.

СУБСТАНЦІЯ НАВЧАННЯ
Навчання – пізнання
Правил Творця
Силу Всевишнього
Дарує!
Всесвіт в істині
Сприймаю!

СУБСТАНЦІЯ ТВОРЕННЯ
Творення
Корисних плодів
Духу –
душі –
плоті
Формую!
Гармонійні
Вищі світи
Реалізую!

СУБСТАНЦІЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ
Шляхом вдосконалення
Сутності триєдиної
До Сонця
НаближаюсЯ!
Щаблями
Ієрархії Духу
ПідіймаюсЯ!

Академік Коробко наголосив на тому, що мови формуються не випадково. У нас сіють льон, а не бавовну, вирощують вишні, а не інжир. Отак і зі словом. У Всесвіті фіксується кожна вібрація, кожен звук і кожне слово. Вчені лінгвісти і соціологи стали розбиратися, чому це Живе Слово в перекладі російською менш ефективне при лікуванні, аніж написане в оригіналі українською. І прийшли до висновку, що в російській частіше вживається звук «а», а в українській «о», які несуть заряди різного рівня позитивності при мовленні в Україні. (Я давно самостійно прийшов до висновку, що українська земля мов рідна мати підтримує своїх дітей, які промовляють рідною мовою, а до інших вона мов та мачуха!).

Ніби на підтримку цього висновку академік привів статистичні дані по тривалості життя в Україні в різних регіонах. Люди із Чернігівщини та східних регіонів живуть в середньому на 5 років менше, аніж жителі Тернопільщини. Чому так? Внаслідок російщення України – лінгвоциду, питомі українці стали розмовляти російською, а таке не минає безслідно. Розплатою за це стали частіші їхні хвороби. (А хто матір забуває, того Бог карає!).

Як це змінити на краще? Доповідач вважає, що треба освітлювати інформаційний простір України. І він схвалив практику одночасного читання о 6=00 ранку 10-ї форми ЖС 6-го і 25 числа кожного місяця по всій Україні, як це робить із своїми однодумцями Ігор Каганець.

Ця форма ЖС створена для «Формування успішного персонального і загальнодержавного здоров’я та добробуту».

Зелейник і травознай у 5-му поколінні, автор п’яти книжок Іван ПРОСЯНИК з Чернігівщини відмітив божественну цілющість української пісні. Вже й француженки учаться співати колискові співаночки українською:

«…А ти, Коте сірий,
Вимети нам сіни!..»

І найвередливіші дітки засинають і сплять спокійно.

Інші народи дізнаються із своїх легенд, що вони походять хто від вовка, а хто від черепахи, а ми, українці кажемо, що НАРОДИЛИСЯ ІЗ СЛЬОЗИ.

Раніше козаки перед боєм заспівували шаблі і гаківниці і перемагали ворогів. Наша мова вже втратила 14 природних звуків. Вже навіть відбулася підміна горій на орій. ( Горій - це той, що згори!). Найпершими музичними інструментами в українців були губи і долоні. Треба пам’ятати, що українська пісня небезпечна для ворогів. Чужі релігії не терпіли української пісні, а знищували її разом із виконавцем, наприклад на турецьких галерах. Козак знав, що, співаючи перед смертю, він йшов у безсмертя.

Академік ЮНЕСКО Віктор ГАВРИЛЮК підкреслив, що наш спів – це стан нашої душі, а слово і вбиває, і воскрешає. Стверджуючи, що Бог створив людину для страждань, церква тим заперечує Добро. Насправді Бог уквітчав Землю Людиною…

Доповідач розповів, як він створював звукорезонансні програми, які ладують людину і цим її оздоровлюють і лікують, наприклад, опорно-руховий апарат. При прослуховуванні майстер-диска гіпоталамус людини резонує із звуками і запускає в роботу стовбурові клітини, які заживляють місця ушкодження тіла. Цими та іншими методами він вже оздоровив десятки тисяч людей. Провів 4 експедиції з Києва до Магадана – місця масової страти українців. Ми дізналися, що академік Гаврилюк отримав звання Великого Волхва в Бомбеї…

Член оргкомітету конференції, дослідник ладу Ігор ПОНОМАРЧУК на початку доповіді закликав присутніх і всіх українців не висловлювати негативні речі, бо вони ПОВЕРТАЮТЬСЯ до того, хто це зробив. Не скиглити! А нарешті творити і виконувати мажорні твори!



А навіщо живий звук? Бо люди чують не лише звукові хвилі, а сприймають і інші хвилі і прагнуть увійти в резонанс із співаком. Вчені помітили, як дитя в утробі прагне сховатися від пучка ультразвуку. Тому, що УЗД травмує хромосоми і дитя хворіє вже в утробі. Вчені помітили, що матерщина допомагає лише під час бою. А коли вживає чоловік матерні слова щоденно, то в 35 років він вже імпотент!

Дослідники визначили, що вібрація звуку «і» відповідає за роботу гіпофізу; звук «а» впливає на нижню чару; «ус» -за легені; «вум» - за нирки; «ш» - за ноги; «ха» - за серце; «ху» - за селезінку. При співанні «зум» - відбувається саморегуляція нейронів і їхнє відновлення.

Доповідач підтримав слова цілителя Просяника, що музика – це зброя і послався на Платона, який відмітив, що НЕГАРМОНІЙНА МУЗИКА ВКОРОЧУЄ СТРОК ЖИТТЯ ДЕРЖАВИ.

Музикант і педагог Павло ТЮТЮННИК з Макіївки здивував присутніх на конференції своєю розповіддю про те, як саме співають обдаровані люди. Чого зараз люди не співають? Бо вони не сміливі і душа їхня не співає. Чого це немовля здатне кричати таким голосом, як оперний співак у 110 децибел? Та тому, що воно добуває свій голос не звуковими зв’язками у гортані, а завдяки мембрані і стінкам бронхів. Звуки, видобуті людиною через гортань – це голос розуму, бо так дитину учать розмовляти.

Секрет бельканто у використанні отих інших можливостей людини. Майстер Тютюнник навчає постановки голосу у простих макіївчан, які без консерваторії співають, як оперні співаки, долаючи рекорди, бо їхній діапазон співу займає колись недосяжні для людей 4 октави. В цьому ми могли тут же переконатися, бо майстер вивів на сцену колишнього шахтаря (із 25-річним стажем прохідника!) Леоніда Сергієнка, який так заспівав могутнім баритоном «Гандзю…», що аж шибки вібрували на вікнах у залі. Лише за два роки тренувань він став співати душою… і тепер вони гастролюють разом із своїм майстром.

Учениця п. Павла в свої 14 років взяла гран-прі на співочому конкурсі в Італії серед дорослих артистів. А в Україні другий його учень Юрій Кузнєцов недавно зайняв перше місце в телеконкурсі Х-Фактор.

Віктор БАБІЙ – лікар-нарколог і ладувальник характерницького роду із Вінничини, а тепер мешкає у Володарці, що на Київщині, здатний за один сеанс позбавити людину від алко- і нарко-залежності. Доповідач повідомив, що лише 1 людина з тисячі відає, що люди приходять у цей світ і відходять з нього, щоб ще повернутися. На страсі людей збудовані всі релігії світу. І як це змінити?? Та стати всім тверезими! Людині треба навчитися заходити у свою підсвідомість, щоб мати змогу використовувати набуті досвід і знання у попередніх втіленнях. Доповідач запрошує на свої семінари-практики, які він проводить регулярно у різних містах України.

Тимур БЕРЕЖНИЙ пройшов «Школу природного голосу» вченого Богрунова, а потім закінчив консерваторію, куди раніше йому не було шляху. Тепер сам навчився ставити людині красивий голос. Люди бояться всього, затискають себе, а тому й співають на 1/10 від своїх можливостей.

От немовля нікого не боїться, вимагає свого криком таким потужним, як у співаків оперного театру. Ці затиски п. Тимур навчився знімати розслабленням. Для цього спочатку треба навчитися стогнати і вигукувати вигуки: Ой- Гой, Ах, Ха-Ха, Ай та інші. Пан Тимур офіційно отримав ліцензію і успішно лікує співом людей від багатьох хвороб.

Викладачка живоспіву у ведичних клубах САМОЙЛИК перейняла свій метод навчання з родини Гой. Вона стверджує, що людина мала б жити 300-600 років! А як це? Це має бути життя без блуду та вегетаріанство. Проста недуга нежить викликається стафілококами й стрептококами з повітря і люди самі сприяють цьому неприродним харчуванням. Доповідачка помітила, що спів руйнує бактерії й оздоровлює людину! Співання пісень готує жінку до легких пологів. Оце є корисна порада для молодих жінок, які вперше готуються стати матерями…

Заступник директора і завідуючий відділом мистецтв в етномузеї в Пироговому, що під Києвом, Олександр БОСИЙ прямо зачарував учасників конференції оздоровлюючою грою на багатьох народних інструментах, таких як зозулька та окарина.

Цілитель і травознай, народний академік Євген ТОВСТУХА показав нову свою книгу «Фіто-екологія українців». Ще в далеких 50-х роках минулого століття він гідно обстоював честь і гідність українців. На захисті дипломної роботи студент-медик єдиний із цілого потоку промовляв українською перед державною комісією. Цього не міг зрозуміти якийсь академік з Москви: «На каком ето язикє он разгаваріваєт? Развє ми нє в Савєцком Союзє?». Зрозумівши, що й до чого, академік перервав захист дипломної роботи й спробував принизити студента-українця. Мовляв, а спробуй ти, хахол, перекласти українською чєтвєростішіє Пушкіна за 10 хвилин! Терміново викликали з кафедри української філології доцентів, які й мали оцінити переклад. І що ви собі думаєте? Євген за вказаний час переклав той російський вірш рідною мовою, та ще й у чотирьох варіантах! Не треба було й висновку учених філологів, бо величезна аудиторія медінституту ім. Богомольця, стоячи вітала сміливого і талановитого українця…

А тепер академік Товстуха підкреслив, що замовляння ефективно оздоровлюють людей нарівні із відварами та настоями цілющих трав.

Спробуйте щодня проговорювати «ЗАМОВЛЯННЯ ХАТИ» і самі переконаєтеся, як вам світлішатиме на душі і здоровішатиме тіло:

Хата наша хатонько! В тобі народжує нас мати. В тобі ми зростаємо, набираємося сили і розуму… З тебе, хатонько, ми йдемо у вічність… ДАЙ ЖЕ НАМ, БОЖЕ, У ПОЛІ РОДУ, У ПОЛІ РОДУ, У ХАТІ ЗГОДУ!

Наприкінці конференції, уже ввечері, ми почули дуже коротку, в одне речення, доповідь улюбленця таких конференцій – філософа, кандидата технічних наук Василя Триліса. Він сказав, що ті студентські співочі гурти, які він підготував, вже дещо сказали за нього…

«Буття українців» - це приклад конференцій, на яких наукові доповіді органічно поєднуються із обрядодіями, народними піснями і танцями. Ось і цього разу ми почули прекрасні народні пісні у виконанні гуртів «Чумаки» (керівник Триліс) та «Вольниця». Люди встали, слухаючи пісню Назарчука «Батурине, Батурине…» у виконанні гурту «Вольниця». Восьмеро дівчат-студенток із гурту «Витинанка» своїми трьома піснями спочатку ввели людей у стан задуми, а потім і розвеселили.



Під керуванням Ніни ЛЕВИЦЬКОЇ дитячий гурт «Медуниця» здійснив обряд закликання весни після зими. А потім сталося те, чого раніше не було: під час виконання кривого танцю під співання гурту «А ми…» до різнобарвної вервечки танцюристів стали один за одним приєднуватися учасники конференції, бо відчули нестримний потяг до цього оздоровлюючого народного танцю.

В час обідньої перерви і до початку конференції люди могли купити на розкладках українську народознавчу літературу, матеріали попередніх конференцій, народні строї, символи та обери й інше. Моя дружина, до прикладу, придбала таку екзотику, як олію гарбузову, яка пом’якшує роботу органів травлення. В коридорі і на стінах залу висіли картини і твори студентів художнього інституту.

На цій конференції вперше три заохочувальні премії по 300 гр. отримали троє студентів, а шестеро студенток – по 100 гривень за прекрасне виконання народних пісень…

Що далі?

Із розказаного не все є рівноцінним. Якщо ви бажаєте дізнатися докладніше, наприклад про технологію лікування «Живим Словом» доктора Філатовича, то це можна зробити через інтернет, зайшовши на сайт «Народний Оглядач».

Пора нам, українцям, вже жити з піднесеним настроєм, незважаючи на всілякі труднощі і перешкоди. Пора нам дотримуватися таких основних принципів життя:

Оздоровлюйся! Займайся улюбленою справою! Тримайся за своїх!

Подати руку, підставити плече слабшому серед нас є кому. Звертайтесь – і вас почують!

Хай же буде!


В тему:

«Буття Українців»: у пошуках Грааля — духу Гри, або виховання-творення богоподібного українця від зачаття до повноліття

Голодомор дає Україні карт-бланш

Де знайти нову еліту?

Центр і периферія, або пробудження Пульсара

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи