Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Американець виклав у YouTube докази фальшивого свідоцтва про народження Обами

37-річний американський користувач відеосервісу YouTube під ніком orangegold1 виклав на своєму каналі низку відеосюжетів, в яких за допомогою програмного забезпечення довів, що оприлюднене на сайті Білого дому свідоцтво про народження Президента США Барака Обами є підробкою.
Так, одним з головних доказів він наводить той факт, що опублікований pdf-файл під час відкриття за допомогою програми Adobe Illustrator, як виявилося, складається з безлічі накладених один на одного шарів, тоді як скановані документи завжди складаються лише з одного шару.

При цьому, якщо відключити відображення накладених шарів, від свідоцтва залишається лише майже голий бланк з численними затертими місцями.

Експерти вважають, що автор підробки забув переформатувати робочий документ з шарами-фрагментами в єдиний файл. Як таке могло статися? "Диявол знищує сам себе".

Крім того, користувач звертає увагу на різкий контраст частин одного і того ж підпису. Виходячи з його висновків, одна частина підпису є оригінальною і була зроблена чорнилом, тоді як іншу частину було домальовано на комп’ютері.

Опубліковані відео викликали бурхливе обговорення в коментарях - частина користувачів навели контраргументи проти теорії orangegold1. Тому він виклав ще декілька відеороликів, в яких підтвердив свої доведення.

Всі відеоролики можна подивитися ТУТ.

Нагадаємо, Білий дім опублікував свідоцтво про народження Обами в кінці квітня. Згідно з ним, майбутній глава держави народився в столиці Гаваїв Гонолулу. Перший сумнів в достовірності цього документа експерти висловили майже відразу - вони звернули увагу на те, що в графі "Раса" Обама названий африканцем, однак цей політкоректний термін було прийнято лише через 20 років, а тоді чорношкірих людей називали тільки неграми.

Нагадаємо, низка фахівців вважають, що Обама народився не на території США, і тому очолює пост Президента країни незаконно.


В тему:

Барак Обама - нелегальний мігрант, незаконний президент?

Український дракон, або конкурс на Президента

Чаювання для президента

Чому братва безумствує?

Де знайти нову еліту?

Расизм – це добре. Докази.


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи