Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Рідна кров: у США брати-близнюки, які не розлучалися за життя, померли в один день

Світ:

92-річні близнята, монахи-францисканці, які майже ніколи не розлучалися за життя, померли в один день з різницею в кілька годин. Джуліан та Адріан Райстер разом ходили до школи, разом подорожували світом і разом вступили до лав Ордену святого Франциска.
Їхні імена, дані при народженні, - Джером та Ірвін, але коли у 20 з лишком років вони вирішили прийняти чернецтво, то взяли собі імена католицьких святих.

Близнюки ніколи і нікому не говорили, хто з них народився першим.

Брати народилися в Буффало, штат Нью-Йорк, більшу частину життя служили в Університеті св. Бонавентюра, працюючи теслями та садівниками. Вони швидко здобули собі репутацію людей, які можуть полагодити практично все.

Жили вони в частині будинку, відведеного для ченців, у різних келіях. Але при цьому ділили одну телефонну лінію, тому, якщо їм хтось дзвонив, телефони спрацьовували відразу в обох.

У 2008 році брати переїхали до Флориди, де останні роки жили при францисканському монастирі.

Як повідомив журналістам їхній брат по Ордену, близнюки померли від зупинки серця.

"Воістину це дуже поетичний кінець їхнього незвичайного життя, - сказав представник Університету св. Бонавентюри Том Міссел. - Це майже неймовірно, але взагалі-то не дивно, враховуючи, що практично все в житті вони працювали разом".

"Між ними був якийсь неймовірний зв’язок. Вони були дуже близькі, але при цьому жоден з них не був егоїстом", - розповів місцевому виданню двоюрідний брат близнюків Майкл Райстер.

Нагадаємо, вчені з Падунского університету Італії дійшли висновку, що ще ненароджені близнюки намагаються побудувати стосунки один з одним, демонструючи перші ознаки соціалізації.


В тему:

Як розпізнати волхва?

Слова можуть зцілювати - дослідження вчених

Як стати брахманом

Шедеври живопису покращують психічне здоров’я

Дослідження: Близнята починають дружити, ще не народившись

У животі вагітної жінки розмовляють віруючий і невіруючий немовлята

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи