Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На місці сили у Медвині, або Проблема–2012

Люди вже щось чули про те, що в наступному 2012 році має статися щось незвичайне. Вража сила вже зараз лякає нас розколом материків, потопленням Америки і частини Європи, а також небесним і підземним вогнем. Мета цього – посіяти страх, невпевненість і зняти з людей вал негативних емоцій собі на підживлення. Проте щодо Проблеми-2012 існує й інша думка.
Так, Ігор Павловець – професор і академік міжнародної академії енергоінформаційних наук, вважає, що відбудеться не кінець світу, а перехід нашої цивілізації на новий енергоінформаційний рівень. На фізичному рівні відбудеться зміна частоти електромагнітних коливань Землі і Людини з колись постійних 7-8 Гц до 40 Гц (частота Шумана). Вчений гадає, що Людина теж має підлаштуватися, щоб бути в резонансі із частотою Землі, бо інакше буде хворіти і передчасно помре. Для цього нема іншого шляху, як підвищувати рівень своєї духовності. Для цього треба намагатися постійно мати чистоту помислів, що приведе до зменшення зла і наростання Добра.

Просвітлені і відаючі українці теж готуються до наступного Переходу завдяки концентрації чистих помислів і їх направлення на Україну і українців. Відомо, що кожного місяця 6 і 25 числа з ініціативи Олександра Філатовича та Ігоря Каганця коло просвітлених українців всього світу читає о 6 годині ранку десяту універсальну форму Живого Слова «Формування успішного персонального і загальнодержавного здоров’я та добробуту».

Інше коло просвітлених українців, згуртованих навколо постійно-діючих конференцій «Буття українців» (координатор Петро Матвієнко), теж періодично проводять на святих місцях України обрядодії, направлені на очищення і оздоровлення життєвого простору українців. Про це я й хочу розповісти докладніше.

НАМ УСМІХАЛОСЯ СОНЦЕ

4 червня 2011 р. великий комфортабельний автобус ніс нас із Києва на південь аж на Богуславщину, а зелені поля і риси лісосмуг аж до горизонту повільно оберталися навколо нас ніби ми насправді були центром Всесвіту. Чітко підгорнуті рядки зеленої картоплі на людських городах кометно відлітали назад. Хтось звернув увагу на те, як мало людей зустрічалося нам по селах, а дітей то й зовсім мало і це в ясно-сонячну недільну погоду. Дивні і милозвучні назви сіл: Гулі, Ісайки…

Чому ми їдемо саме в Медвин? За даними відомого вченого і публіциста Олександра Іванченка саме тут в середині першого тисячоліття до н.д. знаходилась легендарна адміністративна столиця русичів Голунь, що підтвердили археологічні розкопки в Горчаковому лісі коло Медвина, які провели богуславські археологи ентузіасти.

Із нехристиянського літопису вчений довідався, що в 456 р. н.д. в Голуні відбувся кінний з’їзд русичів, на якому були обрані великими князями Щек і Хорив, а верховним воєводою русич Либідь. Через рік цей воєвода здійснив переможний похід на Царгород і вернувся звідти з великою даниною і міждержавним договором.

Так от на тому кінному з’їзді було ухвалено перейменувати торгово-ремісничий центр на Дніпрі Бусовград на Київ, де мала розміщуватися літня резиденція одного з великих князів. Столицею ж Русі й надалі була Голунь, підступи до якої охороняли три фортеці:

Родень, де зараз с. Межиріч,

Росин, де зараз Корсунь-Шевченківский, і

дев’ятиворотна могутня фортеця Градіж, де зараз місто Богуслав.

Ми віримо вченому Іванченку, а не офіційній історії, яка, за визначенням Вольтера, є брехнею, в яку всі повірили, а тому і їдемо в Медвин.

ДЕЩО ПРО БОГУСЛАВЩИНУ

У Богуславі стає тісно Українському кристалічному щиту в підземеллі і він випирає з-під землі червоними гранітними брилами обабіч русла Росі. На зупинці до нас підсіли відомий кобзар Тарас Силенко і місцевий археолог п. Гогуля. Богуславець розповів нам, що село Медвин ще на початку 20 ст. н. д. було великим і в ньому жило понад 12 тисяч жителів, які були заможними. Вулицями й левадами ходили стада гиндиків, яких жартома називали коровами місцевої селекції.

Ще у 1620 р. Медвин отримав статус міста магдебургського права. За Хмельниччини Медвин був сотенним містом і відносився до Корсунського полку. А тепер в селі є лише 4,5 тисячі мешканців. Непокірні і вольнолюбиві медвинці в 1920 р. вигнали совєтів і проголосили свою республіку і захищали її збройно цілий рік. Аж поки армія Будьонного таки не захопила село в жовтні 1921 р., спаливши 700 хат і посікши в яру шаблями 80 заручників.

Відтоді село деградувало й про це свідчать старі хати, де-не-де обмежені старими тинами обабіч покручених вулиць. А що то за прапор майорить коло школи? Так незвично він виглядає: широка зелена смуга обрамлена зверху малиновою, а знизу чорною смугою. Нам пояснюють, це прапор Медвина, на якому малинове означає волелюбність, зелене – достаток, а чорне – трагічні сторінки історії. Село має також оригінальний герб: на зеленому полі квітка яблуні із трудолюбивою бджолою. В інтернеті ви знайдете сторінку Медвина.

МЕДВИНСЬКА ГОРА ТОТОХА

А тим часом наш автобус, виїхав за село і, залишивши за собою вузеньку дорогу, вкритою жорствою, зупинився і ми узріли попереду величезні зелено- травні урочища із вогкою улоговиною. Сюди колись доходила повновода ріка Хоробра. Нас зацікавлено оглядає велика череда корів, а попереду виділяється вкрита яснозеленою травою гора Тотоха.

Гора ця, мабуть, рукотворна і розташована на місці колишньої пристані. Таких святих місць, місць сили, на Землі є лише три: на Тібеті, на Алтаї і в Медвині. Відаючі люди знають, що тут знаходяться ворота між цим і тим світом. Щоб собі не зашкодити, вони ж радять перебувати тут не більше 30 хв.

Один за одним вервечкою ми подерлися по крутосхилу і я, захеканий, нарешті опинився вже на вкритій різнотрав’ям плоскій вершині. Оглядаюся.

(клацайте на фото, щоб збільшити)



Ось вгрузлий у землю тонний камінь з червоного граніту зі скошеною вершиною. На камені вибиті так ніби аж випалені глибоко літери латиницею MR. А ще тут є три заглибини, які розташовані ніби по вершинах рівностороннього трикутника. Поруч на високій щоглі тріпотить білий прапор із колом, в якому є ті ж три значки. Кажуть, що і перше, і друге встановили на Тотосі відаючі люди з Алтаю.

За свідченням просвітленої українки п. Лариси Скаби, яка ще в жовтні 2010 р. із товаришем вперше побувала на Тотосі, той камінь був установлений у 20-х числах вересня 2010 р. групою Рікла з Алтаю під час ініціації гори. Медвинський дід, який їх супроводжував, загадково прочитав: «MR – Майтрейя Морія». А п. Лариса пояснила товаришу, Що Майтрейя Морія – це Владика Вогню, який наділяє енергією Вогню людей 3-5 планетарних рас. Ось що означали ті три і п’ять кружечків глибоко вибитих на камені. Потім вони всі бачили на світлинах, зроблених в час тої ініціації, чіткі потоки енергій, які на Тотосі виходили з Землі і зустрічалися з такими ж потоками енергій з Неба. З того часу п. Лариса частенько буває з родиною на Тотосі. Особливі відчуття виникали у її чоловіка і подруги. Якось їм розповів пастух, який пас череду корів, що з одеського автобуса винесли на гору нерухому жінку. Вона пробула на горі цілий день і потім увечері самостійно збігла з гори…

МИ УТВОРИЛИ КОЛО

На майже плоскій вершині, що має форму неправильного круга з діаметром до 40-50 м нас зібралося, мабуть, до 70 осіб. Всі ми у вишиванках та в одязі, схожому на той, який носили наші великі предки – світлі кольори і вільний покрій. Розбрелися і всім нам знайшлося тут місце. А що ж це за давно забуті аромати розлиті в повітрі? А! Ось цього пахучого чепчику (чебрецю) і синьоцвітної шавлії – цілі плеса…

Обрядодію проводив відомий цілитель Віктор Бабій. Навколо каменя було утворено жіноче коло, захищене зовнішнім чоловічим колом. Ми всі взялися за руки так, щоб правиця була зверху. А в центрі кола по чотирьох кутах каменя стояло четверо чоловіків на чолі із проф. Анатолієм Кондратьєвим – вони вміли уявляти сонце і освітлювати ним простори України.

І тут десь взялися і над Тотохою закружляли лелеки. Спочатку четверо мужів голосно на весь простір заспівали козацьку Побуду.

Потім всі ми подумки звернулися до Творця допомогти нам очистити Україну від зла, скверни і соціальних паразитів, а також здійснити ладування всього українського простору і часу.

(клацайте на фото, щоб збільшити)



Що цікаво – простір відгукнувся на цю обрядодію. Десь 45 хвилин безперервно кувала зозуля. Від початку очищення України від зла раптом здійнявся рвучкий холодний вітер, який також раптово стих і все навколо злагідніло, після гармонізації українських просторів. В час обрядодії мені здавалося, що мої ноги загрузають у землю.

Ось все й завершилося. На душі в мене спокійно. Ласка і мир навколо. Я знаходжу собі затишне містечко і босий влягаюся прямо на зеленій траві. Блакитне небо під повіками стало золотим. Рідна земля щедро ділиться зі мною своїми силами…

НА ЗАВЕРШЕННЯ

Давно помічено, що все у Всесвіті взаємопов’язано і мудрий чоловік сказав колись: коли зриваєш квітку, дивується цьому далека зірка. А що змінилося після нашого паломництва у Медвин? Як помітити і оцінити те, що після нашого звертання Світ став добрішим і досконалішим? Здається, що процеси, які відбуваються в душах мільйонів і їх зміна і інтеграція трудно вловимі окремим розумом…

І все ж спостережливі люди помітили, що після кількох спекотних тижнів у травні-червні, коли городина стала в’янути, а листя на деревах стало жовтіти, раптом на Зелену Неділю пройшли живодайні рясні дощі над Україною, які повторилися через тиждень. І це сталося всупереч прогнозам п. Куйбіди – керівника Гідрометеоцентру України, який обіцяв для України рекордно спекотний і бездощовий червень.

Вертаючись дорогою назад у столицю, ми, освітлені медвинськими просторами, були радісно здивовані, бо зустріли 7 (сім!) весільних кортежів. Який добрий для нас, українців, знак.

Хай же буде!


В тему:

Попередні результати колективного читання Живого Слова 6 і 25 числа кожного місяця

Козак Мамай у пошуках Грааля

Про десяту конференцію Буття українців

Коралі: Український магічний рок

Земля Сонячного Вепра: Борія, Гіперборія, Вишня Борія

Невмирущий Козацький Дух Мамаїв-Характерників

Роман Борсук: Трипілля (відео)

Девід Айк у Києві: Роде людський, пробудися!

Нібіру – ще один лохотрон

Як розпізнати волхва?

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи