Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Партія Піратів перемогла на виборах у Берліні

Піратська партія Німеччини за результатами екзит-полів проходить до Палати депутатів Берліну, повідомляє Guardian. На виборах, що відбулися вчора в Берліні, центрі однойменної федеральної землі, організація отримала 8,5% голосів.

Прохідний бар’єр у берлінському Abgeordnetenhaus (Палата Депутатів) становить 5%, і за даними екзит-полів, Партія Піратів успішно його подолала, отримавши свої перші місця у владі.

Цікаво, що Вільна демократична партія, яка є партнером провладної коаліції у Бундестазі, програла ці вибори, і не зможе делегувати жодного свого члена у депутати.

Два роки тому “пірати” вже отримували одне місце в парламенті – у 2009 році. Активну діяльність партія проводить і в інших країнах Європи, зокрема у Швеції та Нідерландах.

Цьогорічна кампанія відбувалася під гаслами захисту персональних даних, файлообміну та питань інтернет-цензури. Минулого року шведська Партія Піратів обіцяла перенести сервери торрент-трекеру The Pirate Bay у будинок парламенту у разі своєї перемоги.
 


В тему:

Пірати заявили, що створять власний інтернет

Етномережа: концентрація без централізації

У світі набувають популярності віртуальні валюти

Паралельне суспільство як цивілізаційна надбудова (настанови для снайперів)

Корпоративний Солідаризм: починаємо з простого
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи