Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Футболка «Радіймо, арії!»

Інтернет-крамниця «Рідна мода» пропонує спеціально для прихильників Великого Переходу футболку «Радіймо, арії!».
Футболка чорного кольору чоловічого крою (точніше, він називається «unisex», і жінки також охоче носять такий крій, якщо немає відповідної речі спеціального жіночого крою). Спереду на грудях в центрі сонячно-жовтою ниткою вишитий знак «Трипільська сварга». Ззаду на спині надрукований жовтий напис «Радіймо, арії!».

Вартість такої футболки 60.00 грн. Кияни та ті, хто буває в Києві, можуть зайти і забрати футболку безпосередньо у мене. Пересилка «Укрпоштою» післяплатою коштує приблизно:

1 футболка – 16 грн.; до 5 футболок – 28 грн.; до 10 футболок – 45 грн.

Післяплата означає, що ви платите на пошті при отриманні посилки. Якщо вам зручніше отримати посилку «Автолюксом» або «Новою поштою», а заплатити через банк – пишіть. Вишлемо так, як вам зручніше.

У вашому листі-заявці повідомляйте ваше прізвище та ініціали, поштову адресу, куди висилати, не забуваючи вказувати поштовий індекс. Якщо треба вислати «Автолюксом» або «Новою поштою» - тоді вказуйте ПІП повністю і контактний телефон.

Сьогодні, 2 жовтня, в наявності є наступні розміри:

46 (S) [залишилась 1 шт.]
50 (L)
52 (XL)
54 (XXL)
56 (XXXL)

Футболки українського виробництва, чорно-острівської швейної фабрики. Якість тканини приблизно така ж, як і в минулий раз (восени-взимку минулого року), але ці футболки на кілька грамів важче.

Ваші листи надсилайте на адресу
[email protected]
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи