Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зброя для генофонду

Світ:

Знайома красуня-українка оповіла мені свою пригоду, як серед білого дня “гості Києва” силоміць затягли її в авто і мали бажання розважитися. Врятувалася випадково: у чорненьких заглух двигун. Дівчина задала мені просте питання: “Чому держава почне захищати мене тільки після того, як мене поб’ють, порвуть на мені одяг і по черзі згвалтують? Аж після цього вступають у силу закони! Чому я не маю права захистити себе сама і відстрелити їм яйця до того?!”

... Фе! Як брутально... Брутально? А ви уявіть собі сам процес гвалтування і тоді зрозумієте, чому чарівна дівчина Оксана отак рубонула... А відповідь на дівоче запитання проста. У тебе, красуне, нема з чого стріляти. Хіба що очима. А якщо тебе згвалтували і ти хочеш притягти їх до відповідальності, то пиши заяву і розповідай слідчому все — у найменших деталях. Яка нормальна жінка піде на таку розповідь?

Тому багато подібних злочинів не розкривається. А сама пригода нерідко закінчується самогубством потерпілої. Жіноча психіка не витримує, а от міліцейська витримує і засобів самозахисту жінці не дає...

Як на мене, то я би видавав жінкам, в першу чергу гарним і розумним, для самооборони пістолети. Вони ж бо — генофонд України! Комусь смішно? Та ні. Собачий генофонд у нас охороняється краще. Спробуйте “просто так” перевезти породистого пса через кордон. Будуть неприємності, і без паки паперів у вас нічого не вийде.

Дивно якось у нас ведеться зі зброєю. От хочу купити собі доброго ножа на риболовлю чи в турпохід. Іду до мисливської крамниці, вибираю підходящий, а мені кажуть, що цей ніж мисливський, а це вже холодна зброя! Отож потрібен дозвіл. У міліцейських паперах пишеться: “До холодної зброї належать пристрої та предмети, конструктивно призначені для ураження живої чи іншої цілі за допомогою м’язової сили людини чи механічного пристрою”. Ну і що з цього приводу сказати?.. Поряд із забороненим мисливським ножем на прилавку лежать улюблений стилет Наполеона (копія) і ще багато подібних знаменитих ножів і кинджалів. Цей стилет я можу купити без спеціального дозволу. І сталь непогана, а вигляд просто хижий! Купуйте, добродії. Хоч десять. А ще без усякого дозволу можна купити лицарський дворучний або самурайський меч. Трохи підгострити — і вперед! А через дорогу у господарському магазині можна закупити цілий арсенал холодної зброї — з томагавками включно (залежно від того, як трактувати кухонну сокирку). Японський кухонний набір, де ножі — із спеціальною пилоподібною заточкою. З міліцейського погляду — комплект для убивства і розчленування трупа...

Вогнепальна мисливська зброя у нас має дивний поділ. Гладкоствольна (дробовики) вважається благішою і дозвіл на неї отримати легше. А от нарізні стволи — вони ой які небезпечні! І дальність більша, і влучність краща. Та чомусь штурмові загони віднедавна почали озброювати зброєю благішою (в українському розумінні) — дробовиками. Дивно, правда? Та просто картечним зарядом вражаєш ворога і не цілячись. За раз вилітають аж 9 куль. А якщо картеч не свинцева, а вольфрамова? Для неї дверцята “Жигулів” — не перешкода. А ще, вважається, дробовик погано стріляє кулею: більш-менш прицільно — на 50 метрів. Та це було колись. Куля “BRI-Sabot” (і не тільки вона) зрівняла рушничні шанси. Відстріл таких куль у 1990 р. здійснила фірма “Mossberg”. Професійні стрільці стріляли кулями “Sabоt” з одноствольних гладких рушниць середнього класу якості. Стріляли з позиції “сидячи” без оптичних прицілів на дистанції 100 ярдів (91,4 м). Результат? Кращі серії вклалися в коло діаметром 10-12 см. А які ж тоді будуть результати при застосуванні оптики?.. Ну і маленька деталька: така куля важить 25—30 грамів. Ось вам і благенький дробовичок, на який дозвіл у нас отримати легше. (Для стрільби кулями з гладких стволів стрільцям, звиклим до нарізної зброї, треба переучуватися, адже швидкість руху кулі у такому стволі нижча.)

З погляду нормальної логіки, газовий балончик — зброя безшумна, а отже, це зброя атаки. Зброя захисту повинна бути дуже гучна, щоб привернути увагу оточуючих людей. Отже, логічний висновок: балончики треба заборонити (вони ж бо є дуже “вирубаючими”).

Пневматичні рушниці з швидкістю виліту кулі більше 300 м/сек (звуковий бар’єр) стріляють гучно. А менше 300 — майже безшумно. Пневматична куля може нести на собі отруту кураре (привезену літаком або аналогічну синтетичну) і ще багато чого неприємного. А на рушничці може стояти і глушничок. Висновок: безшумну пневматику — заборонити.

Коли б голодні шахтарі гримали не 500-ма касками по асфальту, а залпами з 500 рушниць у повітря (щоб не настрашити, а просто розбудити депутатів), то їхня зарплата швиденько повернулася б із Кіпру.

В одне село, де завелося кілька фермерів, унадилися рекетири. У кого кабанчика забрали, кого на “счьотчік” поставили, кому — просто “по морді”... А село було не з лякливих — козацьке. Четверо мисливців з рушницями ночами почали патрулювати. Потім зброю передавали іншим односельцям, і ті теж патрулювали. Рекетирів хтось попередив, і вони не заявлялися. Зате заявився молодий прокурор з району. Звісно ж — ходили вночі із зарядженими рушницями, передавали зброю іншим, а ті інші не мали права ту зброю носити і т. д. Але у долі з почуттям гумору все гаразд. Через кілька днів, увечері, юний прокурор прийшов до вже останнього фермера — мисливця, щоб опечатати зброю і оформити каральні документи. Аж гульк — прийшли “гості” з бейсбольними битами... Побили всіх. І прокуророві зуби повибивали, бо рушниця була вже розібрана і опечатана...

У Швейцарії на родину — п’ять стволів. Стрільба — майже народний вид спорту. Стріляють добре. У контексті безпеки це виглядає так: коли до Швейцарії заходять війська агресора, на них чекають снайпери у кожному вікні. І ще й із класними рушницями — не армійськими. Що таке снайпер — відчули ще англійці в англо-бурській війні. А Чечня підтвердила. Окрім усього іншого, народ, який добре стріляє, економить державні кошти. У В’єтнамі, щоб убити одного партизана, американці витрачали 50—200 тисяч куль!

Україна ядерну зброю вже віддала, подейкують, що скоро віддасть і стрілецьку. Кажуть, ніби ніхто не хоче брати. Польща вже відмовилася. Може, брешуть?

---------------------------------------
В тему:

Беззахисність провокує насильство

Нова Угода партії снайперів

Арійська стрілецька асоціація

Атакуй першим! “Рідна мода” продає футболки Арійської стрілецької асоціації

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи