Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Фотовиставка «Благодійність крізь призму об’єктива»

Категорія:

З 06 по 12 грудня в Прес-клубі "Галерея "АтрибутЪ" триватиме виставка фотографії переможців Другого Всеукраїнського конкурсу "Благодійність крізь призму об’єктива".
Фотовиставка «Благодійність крізь призму об’єктива» - це кращі 50 фотографій, обрані з понад 200 фото-робіт, які надійшли з усіх куточків України на ІІ Всеукраїнський фотоконкурс «Благодійність крізь призму об’єктива».

Фотоконкурс проводив Український форум благодійників під патронатом Національної спілки фото-художників України та у партнерстві з Програмою «Волонтери ООН».

У фотоконкурсі взяли участь фотокореспонденти українських ЗМІ, працівники благодійних інституцій, приватні благодійники, фотографи-аматори... Їхні фотокамери зафіксували миті благодійності в освіті, в культурі, в охороні здоров’я та в соціальному захисті, у спорті, у житті громад та в ініціативах громадян. Новинкою цьогорічного конкурсу стали номінації “Волонтерство змінює світ” та “Благодійність очима дітей”.

Кращі роботи були відібрані професійним журі, до складу якого увійшли як відомі на весь світ українські фотографи, Ігор Гайдай та Юрій Косін, так і представники міжнародних фондів: Фонд «Відродження», Фонд Ч.С. Мотта, Представництва ООН в Україні.

Офіційне відкриття Фотовиставки відбудеться 5 грудня о 17:00 у приміщенні Прес-клубу «Галерея АтрибутЪ» за участю переможців та партнерів фотоконкурсу. Це лише перший пункт подорожі експозиції регіонами України.

Фотовиставка «Благодійність крізь призму об’єктива» - це українська благодійність без парадного глянцю: лірична, щира, саркастична і кумедна. Водночас запевняємо, представлені фото гідні глянцевих обкладинок.

Виставка відкрита до 12 грудня.

Вхід вільний

Адреса: м. Київ, вул. Шовковична, 30б

Контакти: Дарина Непочатова, керівник програм Українського форуму благодійників, +38066-767-6351
Прес-клуб "Галерея "АтрибутЪ" запрошує до співпраці всіх бажаючих провести семінари, симпозіуми, зустрічі, прес-конференції та інші корпоративні й публічні заходи в середовищі мистецьких виставок та творчих експозицій.
З повагою, директор Прес-клубу "Галерея "АтрибутЪ" Олександр Кочубей (+38099-55-98487)
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи