Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Київ посів 56 місце в Топ-100 найшанованіших міст 2011 року

Згідно з щорічним дослідженням Reputation Institute, у топ-100 найшанованіших міст 2011 року Київ зайняв 56 місце, обігнавши Дубаї, Лас-Вегас і Шанхай. Найшанованішим містом 2011 року став Лондон.
Респондентам пропонувалося взяти до уваги загальну довіру, повагу, захоплення і позитивні емоції по відношенню до міст, а також 13 різних аспектів, пов`язаних з їхньою економікою, управлінням та привабливістю. В опитуванні взяли участь понад 35 тисяч людей з усього світу, повідомляє Фокус.ua.

Перше місце посів Лондон, потім в списку розмістилися Женева, Сідней і Відень. Такі міста, як Нью-Йорк і Гонконг посіли 25-е і 46-е місця відповідно.

«Дослідження показує, що гарна репутація міста вимагає напруженої роботи в багатьох різних областях - бути тільки культурно-привабливим або міжнародним центром бізнесу зараз вже не достатньо», - коментує результати рейтингу керуючий партнер Reputation Institute Ніколас Тред.

Примітно, що рейтинги країн не збігаються з рейтингами міст, що до них входять.

Так, більшість міст з першої десятки мають кращу репутацію, ніж їхні країни (наприклад, Італія, Іспанія, Австрія, Великобританія).

«Так, наприклад, індекс репутації міста Києва в 2011 році склав 58.0 балів, у той час як індекс репутації України склав всього 42,17 бала. Таким чином, запас репутаційного капіталу Києва в очах міжнародної громадськості вище на 26% ніж Україна в цілому», - пояснив партнер компанії Reputation Capital, представник Reputation Institute в Україні Олексій Чуєв.

Також експерти встановили, чим керувалися респонденти під час опитування. Найважливішим для людей виявилася безпека міста і його жителів. Цим можна пояснити відносно низький рейтинг таких міст США, як Нью-Йорк, Лос-Анджелес і Чикаго - всі вони розмістилися на середньому рівні.

Нагадаємо, до списку найкрасивіших у світі станцій метрополітену потрапила станція київського метро «Золоті ворота». Рейтинг був складений туристичним виданням Bootsnall.


Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи