Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Народжувати краще співаючи — Наталка Криничанка

Співачка і громадський діяч 41-річна Наталка Криничанка радить під час пологів входити в стан зміненої свідомості за допомогою пісні. Це дозволить не відчувати болю.
"Нинішні акушери нічого не роблять, щоб зняти в матері і дитини стрес під час народження, і це дається взнаки пізніше. Бабки-повитухи знали, як зняти стрес із рожаниці і новонародженого.

Процес неправильних пологів спричиняє стирання файлів, з якими дитина має прийти у світ, як самостійна особистість. Народження дитини - священна місія і ритуал. Народжувати треба співаючи, у стані зміненої свідомості, щоб не проектувати тимчасовий дискомфорт на дитину.

Допомагає вода і правильне дихання. Жінка повинна розуміти, що період пологів дуже короткий. Якими б вони не були болючими, але цей біль є священний. Якщо правильно налаштуватися, ним можна керувати.

Нинішні лікарі-акушери часто заважають жінці налаштуватися. Сто років тому жінка в полі пшеницю жала, сама народила і пішла далі жати. Чомусь же так уміли", - зауважила вона.

Криничанка переконана, що до зачаття жінка може запрограмувати, яку дитину народить.

"Жінка має зв’язок з душею своєї дитини. Важливо уявляти собі дитину, бо коли вона народилася, переінакшувати її вже пізно. Треба прикликати собі ту дитину, з якою тобі буде комфортно, і якій ти зможеш передати те, що маєш. Я завжди уявляю собі гірку в аквапарку: на горі сидять душі діток, які з’їжджають, коли їх покличуть.

Те, ким жінка вагітніє, залежить від поля, яке створене нею і чоловіком. Тому дитина, якою жінка завагітніла, уже обрана. За перші три місяці вагітності, переконана співачка, жінка може дослідити характер своєї дитини, вивчити її смаки і настрій.

Завдання батьків — допомогти дитині найкраще розвиватися. Діти вже приходять у світ з новою інформацією, з абсолютно новими підходами до життя. Вони знають набагато більше. Треба навчитися їх слухати", - додала вона.

Живе Слово і народження без болю (відео):


Надія Мостова про безболісні пологи


В тему:

Живе Слово: колективна молитва за Україну

Чому саме «Живе Слово»?

Жінки можуть народжувати до самої старості

Жінки з Тернопільщини народжують щороку

Дослідження: Близнята починають дружити, ще не народившись

У животі вагітної жінки розмовляють віруючий і невіруючий немовлята

Кесаревий розтин послаблює життєспроможність дітей

Учені довели перевагу моногамії

Декілька хвилин неуваги викликають у дітей зниження імунітету

Живе Слово в демографічній стратегії Третього Гетьманату

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи