Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наталка Криничанка: Хлопців мають виховувати чоловіки, а не бабусі та вчительки

Світ:

"Я дуже вимоглива до жінок. Вважаю, що саме жінки дозволили чоловікам опуститися. Іноді видається, що нема такої чоловічої справи, яку б не могла виконувати жінка. А треба, щоб була, от нарубати дрова, наприклад", - стверджує співачка і громадський діяч Наталка Криничанка.

Вона вважає, що хлопчиків не потрібно виховувати в жіночих пестощах, і радить жінкам не прив’язувати синів до своєї спідниці.
"Традиція виховання чоловіка перервана, орієнтири для наслідування знівельовано. Честь жінки, за яку чоловіки мають боротись - стала примарним явищем. Чоловіки мають виховуватись чоловіками, а не бабусями, виховательками, вчительками. І школа у них має бути за їх природніми властивостями. Не так давно, трирічного хлопчика садили на коня, символізуючи посвяту у чоловіцтво. Коли хлопчик тягнеться до іграшкової зброї, вважаю, що неправильно відтягувати його, як це роблять більшість мам. Бо в 16 років уже пізно казати синові: "Та роби шось. Ставай мужчиною", - поділилася роздумами Криничанка.

Родину Наталки під час операції "Вісла" примусово вивезли з містечка Криниця, що зараз на території Польщі. Жінка вважає, що якби залишилася на своїх прадавніх землях, мала би не менше п’яти дітей і чоловіка, "який пахне багаттям".

"Красивий чоловік не обов’язково мускулистий, а добрий і надійний. Дійсно красивий мужчина запалює в жінці особливе світло. І жінка, осяяна творить особливе поле навколо чоловіка, завдяки чому чоловік успішний, йому ведеться у всіх його проявах. Це називається гармонія між двома", - каже вона.

На думку співачки, жінка має бути насамперед матір’ю, і лише в другу чергу реалізовуватися професійно.

"Лише коли ти створила родину, можеш собі дозволити якусь візію на політику, на громадське життя, на творчість. Можу відмовитися від концертів, щоб мої діти були доглянуті: щоб старша донька не пропустила заняття з верхової їзди, а молодша вчасно пішла на музику. Ніколи не зрозумію Юлію Тимошенко. Жінка насамперед мама, а не політик. Коли ми не маємо грошей дитині на булочку і дивимось, в яких Юля виходить нарядах, повірте, вона налаштувала багатьох проти себе. Якби з нею були солідарні жінки, можливо, вона і втрималась би при владі", - зазначила Наталка Криничанка.
 


В тему:

Народжувати краще співаючи — Наталка Криничанка

Усе буде правильно

Жіноче і чоловіче начала: вічний пошук гармонії

Пробудження родових енергій

Творимо Простір любові

Чистотою, світлом перемагаємо!

Перехід-IV: чоловічий і жіночий полюси Третього Гетьманату



 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи