Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

З Арійським Новим роком! Радіймо!

Категорія:

22 березня - перший день 7520 року за Арійським календарем, започаткованим у 5508 році до н. е. на честь "сотворення нового світу" - заснування першого Трипільського міста-держави на півдні Тернопільщини. У четвер 22 березня 31 року цю подію відсвяткував Ісус Хрестос з апостолами.
На честь цього свята Ісус з учнями випили з однієї чаші свіжо віджатого виноградного соку ("плід виноградної лози"), спожили святковий коровай-паску і відспівали славні (духовні гімни). У такий спосіб вони здійснити традиційний Арійський обряд побратимства-причастя - див.: Таємна вечеря чи арійський Новий рік?

Сьогодні ми робимо те ж саме: зранку - у наших сім’ях, ввечері - у ширшому колі друзів.

З двох кілограмів винограду (лат. Vitis) в домашніх умовах можна легко витиснути 750 мл свіжого соку - "живої води" (лат. aqua vitae). Оскільки він дуже концентрований, то його можна розбавити водою за смаком. Віджимки винограду заливаємо водою і отримуємо чудовий узвар. Також можна робити свіжі соки з інших фруктів та овочів (яблук, моркви, цитрусових тощо).

Арії (ярі, сонячні, пасіонарні) вживають свіжі та консервовані соки або узвари з сухофруктів, і зовсім не вживають "мертву воду" (алкоголь, оцет), бо вона отруює організм, затуманює мислення, пригнічує пасіонарність.

Новий рік святкується на весняне рівнодення. Згідно з Арійською нумерологією, число 21 символізує завершення циклу, а число 22 - початок нового. Сакральна символіка чисел 21 і 22 зафіксована в цифронах Живого Слова.

Цифрона 21
Двадцять перший —
Термін стік —
Фініш-зупинка —
Осмислення-усвідомлення —
Повна корекція —
Аналізуємо!


Цифрона 22
Новий День —
Зоря світанку —
Сонце усміхається —
Промінь в небі виграє —
Життя преображається —
Творимо!


Вчені ретельно слідкували за тим, щоб Перехід святкувався правильно, тому при необхідності коректували календар так, щоб 21—22 березня припадало точно на весняне рівнодення. Наприклад, коли під час Нікейського собору в 325 році виявили, що рівнодення припадає на 18 березня, то вирішили пропустити три дні, в результаті 18 березня перетворилося на 21. У такий спосіб виправили відхилення, яке спотворювало природний порядок (див.: Климишин И. А. Календарь и хронология. М. Наука, 1985. — С. 222).

Тому в день закінчення річного кола – 21 березня – прибираємо в оселі, омиваємо тіло і згадуємо свої здобутки минулого року.

У день початку нового року – 21 березня – виконуємо Арійський обряд причастя-побратимства зі свіжим соком, короваєм-паскою і славнями, проголошуємо свої найважливіші бажання, які маємо твердий намір здійснити протягом цього року.

Новий рік повторно святкується у найближчу неділю - цей день називається Великоднем.

Кульмінацією новорічних свят є свято Воскресіння Ісуса Хреста, яке відбулося в неділю 25 березня 31 року.

Цього року - 7520/2012 - Великдень 25 березня збігається з датою Воскресіння Ісуса Хреста (так само, як і 1981 років тому, коли 25 березня також припало на неділю).

Радіймо!

Докладніше у статтях:

Перше чудо Ісуса Хреста: звільнення від алкоголю

Жива і мертва вода (до реалій інформаційної війни)

Етногенез-IV, або що таке Арійський Стандарт

Ной, вара і Великий Потоп

Трипільська релігія

Галілея і хрестиянство: українські корені

Модель «Галілея»: програма-інсталятор Золотої доби

Що святкуємо?

Святкуємо арійський Новий рік з Ісусом Хрестом

Перехід 21—22 березня: Арійський Новий рік (Нова Паска)

25 березня — день воскресіння Ісуса Хреста

Підстави оновлення Арійського календаря

Хрестос чи Христос? Відповідь дає Синайський кодекс IV століття

Хрестиянство та іудохрістиянство

Чому саме «Живе Слово»?

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи