Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Депутати ВР хочуть, щоб українці народжували своїх дітей для геїв та лесбіянок (відео)

Категорія:

Причинами, за якими ювенальна служба може зацікавитися дитиною і відібрати її з родини, може бути погана успішність у школі, матеріальний рівень сім’ї нижче встановленого, скарга дитини на батьків про те, що вони змушують її робити уроки або прибирати в кімнаті.
У зв’язку із затвердженням Плану заходів №1109 (1109-2011-п) із змінами від 20.10.2011 року з проведення Національної кампанії «Стоп насильству на період до 2015 року» та підписанням розпорядження від 12.10.2011 року № 1039-з з реалізації Концепції розвитку кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні, нависла загроза!



Підписана Концепція кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні передбачає створення незалежного національного механізму у повній відповідності до Паризьких принципів щодо статусу національних правозахисних установ (A/RES/48/134) для забезпечення комплексного і систематичного моніторингу прав дітей.

Зміст Концепції спрямований на формування підгрунтя для розвитку кримінальної юстиції у напрямку пропагування інститутів звільнення особи від кримінальної відповідальності, якими є програми відновного правосуддя. Йдеться про спеціалізоване кримінальне правосуддя у справах неповнолітніх, ідея якого полягає у тому, що правопорушник важливіший, ніж саме правопорушення, а тому в більшості випадках залишається без наказаним. Така система призведе лише до росту молодіжної злочинності.

В регіонах України проводяться заходи, які спрямовані на руйнування інституту традиційної сім’ї:

1) з 25 листопада до 16 грудня 2011 року проводились тренінги та засідання за круглим столом, з метою формування в населення культури гендерної рівності та забезпечення впровадження стандартів ювенальної юстиції.

В Україні гендерна політика подається, як рівність прав жінок і чоловіків. 8 вересня 2005 року було прийнято закон «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків» № 2866-ІV у якому були закладені основи гендерного законодавства. В 2005 році, коли депутати схвалювали цей закон, термін «гендер» розумівся як рівні права жінок і чоловіків.

Але термін «гендер» має зовсім інше значення, а саме «соціальна стать» особи, тобто стать, яку людина сама собі вибере. Про це свідчить також «Резолюція 1728 (2010)» Парламентської Асамблеї Ради Європи прийнята 29.04.2010. Тобто, згідно з новим розумінням терміну «гендер» випливає, що не важливо, ким людина народжується, але ким вона себе відчуває (гетеросексуалом, бісексуалом, гомосексуалістом, лесбіянкою, транс гендерною особою).

В Указі Президента України від 16.12.2011 року 1163/2011 «Про питання щодо забезпечення реалізації прав дітей в Україні» ідуть посилання на заключні рекомендації комітету ООН з прав дитини та Закон України «Про Загальнодержавну програму «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року». Обидва ці документи передбачають впровадження гендерної політики і ювенальної (кримінальної) юстиції та надання міжнародним стандартам пріоритет над національним законодавством у разі виникнення суперечностей між ними.

Невід’ємною ознакою ювенальних технологій є можливість відібрати дитину з рідної сім’ї за надуманими причинами, дітям нав’язується недовіра та неповага до батьків, ЗМІ готують щоденно суспільну свідомість до нових стандартів вилучення дітей із сімей, обговорюється тема насильства батьків над дітьми.

У 2000 році французький уряд під тиском професіоналів забив тривогу, звернувшись до генерального інспектора з соціальних справах П’єру Навіси та генерального інспектора юридичного відділу Брюно Катала з проханням представити доповідь про стан справ в судах у справах неповнолітніх. Доповідь виявилась абсолютно шокуючою. Величезна кількість дітей було відібрано у батьків та поміщено до притулків та в прийомні родини. Між законом і практикою його застосування величезна прірва. В одному і тому ж суді практика одного судді відрізняється від практики іншого. Немає якісного контролю системи захисту дітей і сім’ї. Прокуратура не може вести спостереження за всіма справами, так як їх занадто багато. Співробітники соціальних служб часто забирали дітей на підставі анонімного телефонного дзвінка донощика, який заявляв, що в тій чи іншій сім’ї діти, нібито, знаходяться в небезпеці.

2) 07 грудня 2011 року в парламенті створено гендерне об’єднання для боротьби з гендерною нерівністю.

3) В плані діяльності Державної пенітенціарної служби на 2012 рік передбачено створення служби пробації (інспекції) нагляду.

4) З 16 по 19 травня 2012 року у Києві пройде міжнародний форум «Київ-Прайд 2012». Геї, лесбіянки, бісексуали вперше за роки незалежності отримали право на проведення гей-параду.

Сьогодні постала загроза над найбільшою споконвічною цінністю української Нації – сім’єю. Такі події негативно сприймаються суспільством, оскільки суперечать духовно-етичним нормам традиційної моралі українського народу. Українське суспільство повинно міцно берегти цілісність традиційної сім’ї; моральні і духовні традиції, які будувалися віками. Лише у сім’ї, як джерелі продовження життя нації, може здійснюватися належне виховання українських дітей.

* * * * *

У нас в країні зараз активно пропагується гендерна політика. Поняття «гендер» йде з Європейського Союзу і означає «не важливо, ким людина народилася, але важливо, ким він себе почуває (гетеросексуалом, бісексуали, гомосексуалістом, лесбіянкою).

Головна мета гендерної політики – дозвіл на реєстрацію одностатевих шлюбів, усиновлення дітей гомосексуалістами, впровадження гомосексуалізму в програму сексуального виховання дітей в школах, заміна поняття стать (чоловіча, жіноча) на гендер. При такій ідеології дитина має "право" вибрати свою стать самостійно.

В рамках гендерної політики в 2012 році хочуть ввести ювенальну юстицію. Ця служба не буде підкорятися жодній державній службі України. У школах, навчальних закладах працюватимуть «фахівці – медіатори», головним обов’язком яких буде дивитися за душевним, фізичним та матеріальним станом дітей.

Причинами, за якими ювенальна служба може зацікавитися дитиною і відібрати її з родини, може бути погана успішність у школі, матеріальний рівень сім’ї нижче встановленого, скарга дитини на батьків про те, що вони змушують її робити уроки або прибирати в кімнаті (це вважають насильством над дитиною), забороняють ходити в "сумнівні" компанії.

Батьки не мають права забороняти дитині дивитися порнографію, вживати наркотики або алкоголь - це все ювенальна юстиція трактує як насильство в сім’ї над дитиною. Також не можна буде карати дитину або що-небудь їй забороняти: достатньо одного телефонного дзвінка дитини, щоб її назавжди забрали з сім’ї.

У деяких європейських країнах уже введена ювенальна юстиція, у нормальних батьків забирають дітей, яких надалі може повернути тільки Європейський суд.

Рада ЛГБТ (лесбіянок, гомосексуалістів, бісексуалів, транссексуалів) подала на розгляд Президенту свій законопроект про легалізацію гомосексуалізму на Україну. Також Рада ЛГБТ планує 16-19 травня цього року провести перший в Україні «Гей-парад».


В тему:

Фемінізм і толерастія вбивають країну

Донбас-СоцПроект: Янукович увійде в історію як легалізатор вітчизняної педерастії

Толерантність (відео)

Рада Європи збирається вилучити з офіційних документів такі слова як «мати» і «батько»

На догоду содомітам-гомосексуалістам закриють останнє католицьке агентство усиновлення в Англії

Хроніка виродження: в Баварії узаконили педерастію

У «суперелітному» Гарварді для студентів-педерастів підбирають професорів-педерастів

Педерасти повинні бути знищені

Руйнування сім’ї - руйнування нації

В ЄС заборонили розрізняти стать людини

Голландські педофіли створять політичну партію

Католики Європи проти ліберальних дегенератів

Толерастія: В університеті Манчестера заради комфорту транссексуалів більше не буде "чоловічих" і "жіночих" туалетів

Гомосексуалісти. Міф про утиски

Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій проти законодавчого закріплення гомосексуалізму

Слово психіатра: "Лібералізм - різновид психологічного розладу"

Вторгнення чужих буде катастрофою

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи