Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Цивілізація ІNCOGNІTA телеканалу ТОНІС отримала нагороду Київської Спілки журналістів

Авторська програма «Цивілізація ІNCOGNІTA», яка щотижня з’являється на телеканалі «ТОНІС», знову порадувала своїх прихильників. Цього разу вона здивувала глядачів не своїми креативними підходами до тлумачення світової і національної цивілізаційної історії, а резонансом у журналістському середовищі.
Нестандартні підходи творчої групи програми, яка вже випустила понад два десятки сенсаційних фільмів, не залишились без уваги правління Київської організації Національної спілки журналістів України, яке вирішило нагородити золотою медаллю «Незалежність» Валерія Бебика — автора і ведучого програми «Цивілізація ІNCOGNІTA».

Почесні грамоти Київської спілки журналістів отримали редактор програми Марина Мороховець, режисер Анастасія Устюжаніна, оператор Іван Лавренчук, звукорежисер Сергій Рахімов та режисери відеомонтажу Степан Маслов і Наталія Головінська.

Редакція «Голосу України», який перший понад чотири року тому розпочав друкувати сенсаційні історико-цивілізаційні розвідки В. Бебика, приєднується до привітань численних прихильників цієї програми, яка стала помітним явищем не лише в українській, а й у світовій культурі.

Фільми з серії «Цивілізація ІNCOGNІTA» дивіться у відеотеці телеканалу ТОНІС.


В тему:

Походження Трипільської цивілізації

Центр і периферія, або пробудження Пульсара

Терношорська Лада, або патріотизм по-кроманьйонськи

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи