Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

21–23 вересня в Кам’янці-Подільському пройде фестиваль «Республіка»

Це вже другий фестиваль сучасного вуличного мисцецтва у всіх його проявах – музика, малюнок, танець. Музична частина фестивалю відбудеться на території Старої фортец. Організатори вважають, що аналогів феста немає ані в Україні, ані на пост радянському просторі.
Анти-money fest Respublika - антикомерційний арт-фестиваль, метою якого є залучення уваги до культурно-соціальних проблем маленьких міст.

Поєднання ахітектури міста Кам’янець-Подільський та гіперсучасного мистецтва графіті перетворить занедбані будинки в художнє надбання міста, біля якого будуть фотографуватись всі туристи, що відвідають Кам’янець-Подільський.

Ідея фестивалю - доповнити низку фестивалів на історичну тематику, якими славиться місто, ще одним, але ідейно іншим і тим самим підтвердити статус Кам’янця-Подільського як фестивального міста.

У 2012 році фестиваль «Республіка» матиме 3 фестивальні дні, 3 сцени, близько 50 кращих рок-колективів країни, близько 10 поетів, більше 15 райтерів з України, Росії, Білорусії, Польщі та Іспанії.

На музичній сцені у Старій Фортеці виступатимуть найкращі молоді виконавці України, Росії, Білорусії. Найуспішніші райтери країни та світу залишатимуть сліди своєї творчості на занедбаних стінах будівель нового та старого міста, щоб зробити його приємнішим для поглядів усіх жителів Кам’янця-Подільського та його туристів.

Художня частина фестивалю розпочнеться 10.09 та завершиться 23.09. Протягом цих днів будуть розмальовані будинки загальною площею близько 2000 кв.м. Всі ескізи, котрі наноситимуться на фасади, затверджені оргкомітетом фестивалю та Кам’янець-Подільською міською радою.

Музична частина фестивалю триватиме 21-23 вересня на території Старої фортеці.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи