Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чергова жертва вакцинації

Світ:

У реанімаційному відділенні Калузької обласної дитячої лікарні померла новонароджена дитина. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 109 КК РФ (спричинення смерті з необережності внаслідок неналежного виконання особою своїх професійних обов’язків).
Про це 26 жовтня повідомив слідчий з особливо важливих справ Дзержинського міжрайонного слідчого відділу СУ СКР по Калузькій області Сергій Козлов.

За його словами, 20 жовтня цього року пізно ввечері в акушерському відділенні ЦРЛ Дзержинського району місцева жителька народила хлопчика. Через дві години дитина був переведена в палату до матері, а вранці йому провели вакцинацію проти гепатиту "В". Після щеплення стан хлопчика різко погіршився, і він був переведений до реанімаційного відділення Калузької обласної дитячої лікарні. На наступний день дитина померла.

В даний час по кримінальній справі проводяться слідчі дії, а також судово-медична експертиза, причина смерті дитини встановлюється. В ході розслідування буде дана юридична оцінка діям лікарів і медичного персоналу.


В тему:

Небезпечна вакцинація (підбірка актуальних статей)

СНІД - не вірус, а псевдонауковий тероризм (відео)

Ще один глобальний лохотрон: вірус імунодефіциту людини (ВІЛ)

Вітаміни провокують рак та інфаркти

Хула проти Святого Духа – інформаційна зброя дітей диявола

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи