Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Діти помирають після щеплень

Світ:

В Україні діти продовжують помирати після щеплень. Після кожного летального випадку вакцину тимчасово забороняють, але після розслідування вакцина повертається у "вжиток". Одну з таких вакцин виробляє підприємство, серед керівників якого -- син глави МОЗ Раїси Богатирьової.
До програми потрапили внутрішні документи з Мінохорони здоров"я, де описані десятки смертей від щеплень. Ось наприклад препарат з серійним номером 300200000, "Вакцина для профілактики гепатиту В" тимчасово заборонена 24 листопада минулого року через летальний випадок.



Розслідування провели швидко - вакцина не винна. Щеплення нею продовжено. Однак вже за два тижні вакцину знову тимчасово забороняють. І знову через летальний випадок. Таким чином вакцина з одним і тим самим серійним номером протягом року тимчасово заборонялася 6 разів, після 6 смертей.

Виробляє цю абсолютно невинну вакцину, після якої випадково мруть люди - українське підприємство "Фармстандарт-біолік". В число його власників входить Олександр Богатирьов - син міністра охорони здоров"я Раїси Богатирьової.

З приходом матусі в крісло міністра охорони здоров"я бізнес в Олександра Богатирьова почав розвиватися. Його фірма "Фармстандарт-біолік" швидко стала одним з основних постачальників вітчизняних ліків державі.

Наразі підприємство Олександр Богатирьова навигравало тендерів на 32 мільйони гривень. Вже зараз майже на 5 мільйонів перевищивши свої ж показники минулого року.

У міністерстві родинного підтексту в тендерній політиці не вбачають. "Фармстандарт-біолік" - це учасник. Загалом учасники беруть участь в торгах на рівних умовах. Всі вимоги до учасників одинакові", - заявила начальник управління моніторингу державних цільових програм і державних закупівель МОЗ України Галина Довганчин.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи