Зображення користувача Олександр Пальченко.
Олександр Пальченко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Промова Гетьмана України в Києві на саміті «Третій Гетьманат – ЄС» 22 листопада 2015 року

Протягом століть у Західній Європі укорінилось почуття приналежності до так званого світу нащадків Римської цивілізації. Зараз ця теза, неозвучуваною, є головною та провідною в створенні сучасного Європейського Союзу. Але ця теза є історично помилковою і не має ніякого наукового підгрунтя, особливо з погляду сучасного рівня знань.

Шановні пані та панове!

У своїй промові я не буду торкатись сучасного стану речей на теренах Європи в царині економічної та політичної складової. Я торкнусь витоків сучасної європейської цивілізації, які так чи інакше і сьогодні створюють алгоритм політичних рішень, а головне впливають на формування сучасного мислення, дій і кроків політичної та економічної еліти держав Західної Європи, особливо Франції та Німеччини.

Протягом століть у Західній Європі укорінилось почуття приналежності до так званого світу нащадків Римської цивілізації, точніше – Священної Римської імперії, яка трансформувалась в деякий час ще вужче, на священну Римську імперію германської нації, провідником якої виступали то Австрійська, то Германська імперії.

Погано це було чи добре – зараз не є головним. Важливо, що це заявлялось, приймалось та впроваджувалось елітою Західних держав протягом століть, та й зараз ця теза, неозвучуваною, є головною та провідною в створенні сучасного Європейського Союзу.

Але ця теза є історично помилковою і не має ніякого наукового підгрунтя, особливо з погляду сучасного рівня знань.


На сьогоднішній час науково встановлено, підкреслюю, провідними генетиками світу, як-то російським науковцем Анатолієм Кльосовим, що древні Арійці це є Праслов’яни. Племена, які мали найголовнішу характеристику, а саме: генетичний маркер гаплогрупи R1a1.

Вони були присутні на території сучасної Західної України ще 6000 років тому. Це пізній кам’яний вік, з переходом в енеоліт. Це час розквіту Великої Трипільської землеробської культури, з містами по декілька десятків тисяч людей. Тут вони започаткували «першу науково-промислову революцію», а саме винайшли колесо, рало, віз («мажу»), приручили волів та коней, створили нову систему аграрного виробництва жита та пшениці, утворили зовсім іншу та якіснішу систему харчування людини, яка дозволила перейти від збиральництва, полювання та рибальства до інтенсивного землеробства. Вони забезпечили головне: створили надлишок збіжжя і тим самим створили умови для великого розпліднення Білої раси та заселення великих просторів Європи та Азії.


Батьківщина Арійської раси. Карта з документального фільму «ДНК-портрет нації» (2012) телеканалу «Україна».

Звідси, з території України, через весь Великий степ і Урал, вони – праслов’яни-арійці – дійшли до Індії, принісши туди свій маркер гаплотипу - R1a1.

Звідси, з території з України, через всю Європу, вони – праслов’яни-арійці – дійшли до самих західних куточків Європи – Шотландії, принісши туди свій маркер гаплотипу – R1a1.

Зараз цей шлях арійців теренами Європи та Азії прораховано майже по століттям, де вперше почали зявлятись праслов’яни-арійці!

І всюди вони несли новий спосіб життя і праці, нові способи обробки землі та харчування.

І нині нащадки праслов’ян-арійців – українці, білоруси, поляки та південно-західні росіяни – створюють в Європі єдиний монолітний кластер з арійською гаплогрупою R1a1 – від 45 до 80% щодо усього населення цих країн. У Чехії та Словаччині нащадків праслов’ян-арійців роду R1a1 біля 40%.

У той же час в інших країнах Європи, наприклад, у Німеччині, цей показник становить в середньому 18%, хоча в деяких районах досягає третини. Більшість решти населення Німеччини мають прибалтійську гаплогрупу I1 (24%) і західноєвропейську-кельтську R1b (39%). У Норвегії частка R1a1 зараз в середньому від 18 до 25%, а в основному – балтійська I1 (41%) і західноєвропейська-кельтська R1b (28%) гаплогрупи. Всього серед сучасних шведів 17% нащадків праслов’ян роду R1a1, а в основному – балтійська I1 (48%) і західноєвропейська-кельтська R1b (22%) гаплогрупи.

В Англії і взагалі на британських островах нащадків слов’ян відносно мало, від 2% до 9% по всіх островах. Там повністю домінують західноєвропейська-кельтська R1b (71%) і балтійська I1 (16%) гаплогрупи. Зараз в Ірландії представників гаплогрупи R1a1 тільки 2-4% населення. Там три чверті західноєвропейської гаплогрупи R1b. На півночі, на Шетландських островах, їх 27%, і ця чисельність падає до 2-5% на півдні країни. У середньому, по всій країні, їх близько 6%. Решта – від двох третин до трьох чвертей – мають західноєвропейську гаплогрупу R1b.

На території сучасної Угорщини загальний предок R1a1 жив 5000 років тому. Там зараз до чверті нащадків праслов’ян-R1a1. Інші мають в основному західноєвропейську R1b (20%) і сукупну балтійську I1 і балканську I2 (сумарно 26%) гаплогрупи.

Частка нащадків слов’ян-аріїв в інших країнах Європи варіюється від 4% в Голландії до 19% в Італії (у Венеції і Калабрії), 10% в Албанії, 8-11% у Греції (до 25% у Салоніках), 12-15% в Болгарії і Герцоговині, 14-17% у Данії та Сербії, 15-25% у Боснії, Македонії та Швейцарії, 20% у Румунії та Угорщині, 23% в Ісландії, 22-39% в Молдові, 29-34% в Хорватії, 30-37% в Словенії (16% в цілому по Балканам), ну і заодно - 32-37% в Естонії, 34-38% у Литві, 41% у Латвії.

Просуваючись від Причорномор’я до Прикаспію, наші предки праслов’яни-арійці вийшли в північний Казахстан та південний Урал, і далі на азіатські простори. У результаті цілий ряд середньоазіатських народів у значній мірі відносяться до роду R1a1 – арійського роду. Значна частка таджиків (64%), киргизів (63%), узбеків (32%), уйгурів (22%), алтайських народів (50%). Невелика народність ішкашим в памірських горах – на дві третини R1a1.


Карта з книги Артура Кемпа “Марш титанів. Історія білої раси” (March of the Titans. A History of the White Race) — USA, Ostara Publications 1999, 2001. www.white-history.com

В цілому, 16% жителів Індії – носії гаплогрупи R1a1. Це – сто мільйонів мужчин. Половина вищих каст Індії – носії гаплогрупи R1a1. Предкова гаплогрупа індусів – та ж сама, як у східних слов’ян. Вік предка цієї гаплогруппи в Індії – 3650 років.

Отже, підкреслюю, вся попередня західноєвропейська расова теорія, на якій грунтувалася основа західного мислення і міфів в попередні століття, розтрощена сучасною наукою. Це, виявляться, праслов’яни були творцями древньої та сучасної цивілізації Європи, Азії та Індії! Це праслов’яни створили сучасну цивілізацію, таку як ми її знаємо! Це праслов’яни-арійці першими масово заселили Європу і Азію.

Західноєвропейська гаплогрупа R1b з’явилися в Європі тільки 3500-4500 років тому.

Більш того, з цього, що я вище виклав, та з деяких, ще в 19 столітті проведених досліджень, не українцями, я це підкреслюю, а наприклад поляком Михайлом Красуським в 1880 році, встановлено, що всі європейські мови романського, германського та слов’янського кола є діалектами української, яка у найповнішому обсязі зберегла основу арійської першомови і вона – українська – є материнською для всіх мов арійської царини Європи.



Карта англійських дослідників Роберта Макрама, Вільяма Крена і Роберта Макнійла у книжці «The Story of English», на якій схематично зображено поширення індоєвропейських мов від Середньої Наддніпрянщини.

Наступним ми проголошуємо, зважаючи на підгрунтя нашого спільного роду праслов’ян-арійців, що започатковуємо відтворення Великого Священного Арійського Союзу від Атлантики до Тихого і Індійського океанів.

І це є рух нової Арійської цивілізації.


Дякую за увагу. Хай Буде!
 


В тему:
Метафізичні основи Третього Гетьманату. Виступ Ігора Каганця на Всеукраїнській Народній Раді — Київ, Український дім, 16 червня 2006 р.
Центр і периферія, або пробудження Пульсара
Голодомор дає Україні карт-бланш
Від Атлантиди до Трипілля і далі
Макет книги “Арійський стандарт” (з ілюстраціями) – 21,6 Мб
Готи – засновники хрестиянської Європи
Євросоюз - антиЄвропа
Сварга і дракон – символи арійства
Дмитро Горбачов про українців: Я сам був вражений, наскільки нам є чим пишатися
Україна на виставці ЕКСПО-2010 у Шанхаї
Душа Японії: айни очима українця і санскриту
Колесо, яке знайшли на Одещині, виявилося найдавнішим у Європі
Гіперборія і Скіфський квадрат
Давні велетні з території України зростом і статурою затьмарюють Кличків
Російський учений знайшов прабатьківщину арійців
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи