Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

22 лютого Тінь Сонця дає великий сольний рок-концерт у Львов

Категорія:

22 лютого 2013 року у Львові відбудеться великий сольний концерт київського рок-гурту «Тінь Сонця». Це унікальна в Україні музична формація, що грає козацький рок і представляє жанр heavy-folk. Гурт поєднує звучання народних інструментів з традиційним для рок-музики гітарним супроводом.

«Тінь Сонця» є постійним учасником найбільших та найвідоміших музичних фестивалів України. Але з сольними концертами, де б могла повністю розкрити свою ідеологію та дозволити своїм прихильникам найкраще відчути атмосферу живого виступу у концертному залі, до Львова приїздить не часто.

22 лютого маємо таку нагоду. Довгоочікуваний у Львові концерт «Тіні Сонця» відбудеться у концертному залі «Химера», що у приміщенні кінотеатру «Київ» на проспекті Шевченка, 8.

Спеціально для львів’ян група готує шалене та незабутнє шоу справжнього козацького року. Будуть виконані старі добре знані пісні та зовсім нові композиції, зокрема «Коли на серці сумно...», яку група презентувала як подарунок до Нового Року. У програмі також пісні, які на львівському концерті виконуватимуться вперше.

Офіційний сайт рок-гурту ТІНЬ СОНЦЯ

Гаслом гурту «Тінь Сонця» є фраза: «Б’є життя через край!», а метою концерту - показати, що варто і треба жити на повну, як це робили козаки, як це робили «прадіди наші». В умовах глобалізованого сьогодення відродження славної української минувшини є здійсненним, напівзабута міфологія постане реальністю. Цікавим є той факт, що ніхто з учасників гурту не вживає алкоголю, тому захід переслідує ще і виховну ціль.

NO-music


Тінь Сонця. «Козаки» (аудіо, 2.74 Мб)

Отож для усіх, хто з нетерпінням чекав на «Тінь Сонця» і нарешті дочекався, для тих, для кого це стало приємною несподіванкою, для тих, хто живе цією музикою і для тих, хто житиме нею у майбутньому 22 лютого о 19:00 великий концерт у концертному залі «Химера» (приміщення кінотеатру «Київ», проспект Шевченка, 8). Сайт гурту

Квитки можна придбати у магазині «Наш Формат» (вул. Братів Рогатинців, 24, тел.:(032)236-70-69). Графік роботи: Пн-Сб: 10:00–19:00, Нд: 12:00–19:00

(клацайте на фото, щоб збільшити)


NO-music


Тінь Сонця. «Очі з ебоніту» (аудіо, 4.3 Мб)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Пишіть відгук про концерт

Хто буде на концерті - пишіть відгуки! 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Пишіть відгук про концерт

Хто буде на концерті - пишіть відгуки! 

Все, що робиться з власної волі, – добро!